Buna ziua,
Am si eu nevoie de o parere cu privire la inregistrarea unor produse.
Am o firma cu cod caen pricipal 7312, secundar 7311. Pentru aceasta firma detin cateva site-uri unde promovez produse prin afiliere, primesc comision din vanzarea produselor.
Ei bine, cateodata achizitionez produse pentru a le testa in vederea publicarii recenziei pe acele site-uri. De exemplu am achizitionat recent o statie auto si un espressor pentru a le testa 1 saptamana, produse care acum stau in cutie pentru ca nu le mai folosesc.
Contabilul meu le-a trecut in contul 303 ca obiecte de inventar, si as vrea sa stiu daca este in regula asa si daca le pot deduce legal din profit, fiind totusi achizitionate pentru desfasurarea activitatii.
Multumesc, sarbatori fericite!
Achizitie produse pentru testare si recenzie
Re: Achizitie produse pentru testare si recenzie
Da, este în regulă, mai ales dacă faceți dovada că au fost utilizate pentru activitatea economică pe care o desfășurați. Le putea trece și direct pe costuri în acest caz, dacă ele nu se folosesc efectiv în societate.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Re: Achizitie produse pentru testare si recenzie
Am inteles, multumesc!
Am avut si produse pe care le-am dat in folosinta, respectiv cateva telefoane, la care am folosit functia "dare in folosinta" din sectiunea "intrari" de unde am scos PV, tot contabilul mi-a spus ca ar fi in regula asa.
Multumesc inca odata si sarbatori fericite!
Am avut si produse pe care le-am dat in folosinta, respectiv cateva telefoane, la care am folosit functia "dare in folosinta" din sectiunea "intrari" de unde am scos PV, tot contabilul mi-a spus ca ar fi in regula asa.
Multumesc inca odata si sarbatori fericite!