Export baza de date
-
Export baza de date
Buna seara.
Va rog sa-mi spuneti cum se face export baza de date.
Multumesc.
Va rog sa-mi spuneti cum se face export baza de date.
Multumesc.
- fagarasa176
Re: Export baza de date
Meniul Administrare-->Intretinere BD--> tab'ul Salvare/Indexare-->daca este cazul bifa la "Cu salvarea datelor si in alta locatie"-->START
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Buna ziua,
cum pot sa fac export date doar gestiune pentru a fi incarcat de contabila in contul ei, dar fara sa i stearga toate intrarile ei. Ea are contabilitate si gestiune si am vrea sa preia baza mea de date de gestiune. Se poate? fara sa i strice ei partea contabila? multumesc
cum pot sa fac export date doar gestiune pentru a fi incarcat de contabila in contul ei, dar fara sa i stearga toate intrarile ei. Ea are contabilitate si gestiune si am vrea sa preia baza mea de date de gestiune. Se poate? fara sa i strice ei partea contabila? multumesc
Da. Se poate. Prin import din arhivă. Poate alege să importe doar partea contabilă sau doar partea de stocuri ori să importe și contabil și stocuri.
Oricum - înainte de orice import se va face o salvare.
Oricum - înainte de orice import se va face o salvare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua,
Am licenta SAGA C, contabilitate si stocuri. Pentru a importa doar NIR-le de pe alt calculator este suficient sa se cumpere doar licenta cu stocuri? Pe acel calculator se vor incarca doar facturi cu marfa pentru a avea receptia. Evidenta este global valorica.
Am licenta SAGA C, contabilitate si stocuri. Pentru a importa doar NIR-le de pe alt calculator este suficient sa se cumpere doar licenta cu stocuri? Pe acel calculator se vor incarca doar facturi cu marfa pentru a avea receptia. Evidenta este global valorica.
Cun se procedeaza la exportul bazei de date si cum procedez la instalarea acestei baze pe aplicatia mea in Saga.
De unde si la ce vrei sa faci export, precum ce si cum doresti faci import?
Adica se lucreaza in Saga C programul integral recepetiile si doresti sa faci import la contabilitate tot in Saga C?
De unde se face export, se lucreaza cantitativ-valoric sau global-valoric, dar in contabilite?
Trebuie sa oferi mai multe detalii sa primesti un raspuns corect.
Adica se lucreaza in Saga C programul integral recepetiile si doresti sa faci import la contabilitate tot in Saga C?
De unde se face export, se lucreaza cantitativ-valoric sau global-valoric, dar in contabilite?
Trebuie sa oferi mai multe detalii sa primesti un raspuns corect.
Cum pot exporta din SAGA si prelua in Revisal 6.0.8 baza de date registru evidenta salariati? fisierul creat in RVS este doar pentru transmiterea la inspectia muncii.
Din fișierul RVS folosind opțiunea de import din tabul Instrumente a aplicației REVISAL. Dar se va importa exclusiv starea din acel fișier pentru că doar aceea există nu și istoricul fiecărui salariat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna seara, am o problema la care nu gasesc raspuns. La inceputul acestei luni calculatorul pe care aveam instalat saga si marketline a cedat total. Acum am instalat pe alt laptop, dar in momentul in care vreau sa export vanzarile din marketline in saga, pe luna iulie, nu imi arata nimic. Stiti cumva care ar fi cauza?
Exista creata conexiunea intre cele doua?
Cand faci transferul din MarketLine nu iti apare nici un mesaj de eroare?
In Saga lucrezi cu versiunea standard sau client-server?
Daca lucrezi pe client-server, la selectie perioada iti apare perioada din care se face importul de date?
Cand faci transferul din MarketLine nu iti apare nici un mesaj de eroare?
In Saga lucrezi cu versiunea standard sau client-server?
Daca lucrezi pe client-server, la selectie perioada iti apare perioada din care se face importul de date?
- chirigiui509
Problema dumneavoastră este legată de felul în care ați reinstalat cele două aplicații în raport cu vechile baze de date.
Din enunțul problemei înțeleg că anterior ați utilizat un laptop așa că va trebui să evaluați ce fel de mediu de stocare se folosea pe acel sistem (HDD, SSD, NVME, ...). Există o mare probabilitate ca datele să poată fi recuperate.
1. Dacă reușiți să recuperați datele, tabela de informații din MarketLine va putea fi preluată pe noul laptop și mai departe veți putea face transferul către SAGA.
2. Dacă nu reușiți să recuperați informațiile, există posibilitatea de a extrage jurnalul electronic al casei de marcat pentru ca mai apoi (în funcție de mărimea acestuia) să optați pentru culegerea manuală sau să transformați informațiile de acolo într-un fișier compatibil pentru importul în SAGA.
Soluția 2 nu este simplă dar este posibilă (nu numai în teorie) însă presupune să aveți cunoștințe avansate de lucru cu un limbaj de programare.
Ca sfat (dacă-mi permiteți), laptop-urile sunt pentru alte tipuri de operațiuni/lucrări în vreme ce pentru lucrul din contabilitate/gestiune și în funcție de modul de ținere a bazelor de date ar fi de luat în calcul un desktop, chiar un workstation și nu în ultimul rând, să aveți dezvoltate politici de salvare și arhivare versionată a bazelor de date.
Succes!
Din enunțul problemei înțeleg că anterior ați utilizat un laptop așa că va trebui să evaluați ce fel de mediu de stocare se folosea pe acel sistem (HDD, SSD, NVME, ...). Există o mare probabilitate ca datele să poată fi recuperate.
1. Dacă reușiți să recuperați datele, tabela de informații din MarketLine va putea fi preluată pe noul laptop și mai departe veți putea face transferul către SAGA.
2. Dacă nu reușiți să recuperați informațiile, există posibilitatea de a extrage jurnalul electronic al casei de marcat pentru ca mai apoi (în funcție de mărimea acestuia) să optați pentru culegerea manuală sau să transformați informațiile de acolo într-un fișier compatibil pentru importul în SAGA.
Soluția 2 nu este simplă dar este posibilă (nu numai în teorie) însă presupune să aveți cunoștințe avansate de lucru cu un limbaj de programare.
Ca sfat (dacă-mi permiteți), laptop-urile sunt pentru alte tipuri de operațiuni/lucrări în vreme ce pentru lucrul din contabilitate/gestiune și în funcție de modul de ținere a bazelor de date ar fi de luat în calcul un desktop, chiar un workstation și nu în ultimul rând, să aveți dezvoltate politici de salvare și arhivare versionată a bazelor de date.
Succes!
Buna ziua, multumesc pentru informatii. Cei de unde am cumparat casa de marcat imi spun faptul ca deoarece casa de marcat era conectata la un sistem de vanzare, ea nu are in registrul jurnal articolele, asadar imi va scoate doar valoric z-urile, nu detaliat cu articole.
- chirigiui509
Spuneți-le să vă exporte jurnalul electronic (JE) pe perioada de care aveți nevoie.
Casa de marcat a funcționat în acestă perioadă ca o imprimantă fiscală, a tipărit tot ceea ce ați transmis din MarketLine către driverul AMEF si mai apoi către casa de marcat.
Veți constata cu surprindere că acolo există înregistrările tuturor articolelor pe care le-ați vândut, pe măsură ce le-ați vândut, bon cu bon
-------------
Dacă ați abordat problema în acest fel înțeleg că nu mai există posibilitatea recuperării informațiilor
Succes!
Casa de marcat a funcționat în acestă perioadă ca o imprimantă fiscală, a tipărit tot ceea ce ați transmis din MarketLine către driverul AMEF si mai apoi către casa de marcat.
Veți constata cu surprindere că acolo există înregistrările tuturor articolelor pe care le-ați vândut, pe măsură ce le-ați vândut, bon cu bon

-------------
Dacă ați abordat problema în acest fel înțeleg că nu mai există posibilitatea recuperării informațiilor

Succes!
Din pacate scanarea partitiei C, din laptopul care a cedat, nu trece de 2%, scanat timp de 80 ore. Se pare ca nu se poate vedea absolut nimic, nici din Saga, nici din Marketline.
App, in ce format sa scot jurnalul electronic? Xml?
App, in ce format sa scot jurnalul electronic? Xml?