FISA SINTETICA PE CNP

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
dinut171

FISA SINTETICA PE CNP

#1 Mesaj de dinut171 »

Buna ziua,
Imi poate spune cineva de unde scot fisa sintetica pentru o persoana fizica (adica pe CNP).
Am intrat in SPV si nu am gasit in-informatii denumirea fisa sintetica pe platitor.De la ghiseu ma trimis sa intru pe SPV si o soct de acolo dar nu am gasit denumirea,in rest le-am dowloadat pe toate.
Mentionez ca are user si parola si ca este pentru o pesoana fizica .Am gasit:nota de plata,C168,Obligatii de plata,F212,etc....
Ma poate indruma cineva.

Multumesc

ioni459

Re: FISA SINTETICA PE CNP

#2 Mesaj de ioni459 »

Fisa sintetica nu e si la pf.
Ati intrat astazi in SPV?
La mine de pe la ora 12 nu functioneaza SPV dupa anaf.ro...

balazse

#3 Mesaj de balazse »

Pentru DinuT171
Cum a mentionat si IonI459 "fisa sintetica" nu este penru persoana fizica.
De altfel, nici "situatia analitica debite plati solduri" nu il poti regasii SPV, deoarece acel document este unul intern catre ANAF.
Ceea ce poti face este sa soliciti prin e-mail daca ai o persoana de contact de la departamentul in cauza.

dinut171

#4 Mesaj de dinut171 »

Va multumesc
Pentru raspuns dar cum am mentionat cei de la ANAF m-au trimis sa scot fisa din SPV iar doamnele/domni de la ghiseu respectiv ANAF nu mai elebereaza fisa.De platit au platit dar am vrut sa vad cum au distribut sumele.
Denumire fisa - Siuatie analitica debite plati solduri-

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Poti incerca sa soliciti documentul prin formularul de contact din SPV, poate ai noroc.

ferenta192

#6 Mesaj de ferenta192 »

Cineva a solicitat vreodata, a avut norocul asta sa primeasca o situatie detaliata?
Ca in SPV, mai nou, nici macar platile efectuate nu ti le poti vedea ca persoana fizica.Am cazuri concrete in 2023. Un caz care a achitat cu numerar, un caz prin poprire. Dar niciunul nu isi vede in SPV aceste sume inca...
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

Scrie răspuns