incasare factura storno furnizor
incasare factura storno furnizor
Buna seara, am o factura de la un furnizor in val.de 7000, s-a achitat 4000 numerar si 3000 prin banca apoi am factura de retur 7000 si o chit.de incasare de 4000, restul urmeaza sa se incaseze prin banca.
Este corect ca s-a emis chitanta de incasare ?
Am inregistrat plata furnizorului cu (4000), in reg.de casa apare plata (4000) este corect?
Sau cum trebuia procedat, macar sa stiu altadata.
Multumesc.
Este corect ca s-a emis chitanta de incasare ?
Am inregistrat plata furnizorului cu (4000), in reg.de casa apare plata (4000) este corect?
Sau cum trebuia procedat, macar sa stiu altadata.
Multumesc.
Re: incasare factura storno furnizor
Da de ce ti-au emis factura de retur?
Au cumparat un motor , nu a fost bun si l-au dat inapoi
Chitanta lor de incasare e plata ta initiala a celor 4000 lei : ei sunt datori la tine 7000 lei.
Eu inteleg ca aceasta chitanta de incasare de 4000 este emisa in baza facturii de retur primita si consider ca este ok.
Chitanta de incasare 4000 lei ar trebui sa fie emisa de mine cumparatorul in baza facturii de retur, adica mi-au restituit banii : daca asa este, e ok, dar eu inteleg din mesajul postat ca furnizorul i-a dat o factura de 7000 lei, o factura storno de 7000 lei si o chitanta de incasare de 4000 lei.
Eu cumparatorul am primit o fact.de 7000,o chit.de 4000 plata partiala, o fact.storno de 7000 si am emis o chit.de 4000 pentru incasare numerar.
Am inteles ca este ok si va multumesc mult pentru ajutor.
Am inteles ca este ok si va multumesc mult pentru ajutor.
1.Factura=7.000 lei
Dvs. platiti 4.000 lei ches si 3.000 banca si se incheie factura.
2.Corect:Factura storno,chitanta 4.000 lei si 3.000 lei banca sau Factura storno si suma platita (adica 7.000 lei)prin banca.
Sus
Dvs. platiti 4.000 lei ches si 3.000 banca si se incheie factura.
2.Corect:Factura storno,chitanta 4.000 lei si 3.000 lei banca sau Factura storno si suma platita (adica 7.000 lei)prin banca.
Sus
Da, intrebarea mea era daca la factura de retur a fost corect clientul sa-i emita chitanta de incasare furnizorului pentru incasare partiala,
diferenta clientul o va incasa prin banca.
Multumesc
diferenta clientul o va incasa prin banca.
Multumesc
inca mai ai dubii legate de acest subiect? TOTUL este ok.