trasmitere declaratii online

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
tomac

#16 Mesaj de tomac »

Da. Sa va creati cont pe GMail si sa va activati POP apoi sa utilizati Outlook Expres, Windows Live Mail sau Microsoft Outlook pentru a primi/trimite mailuri.
Sincer nu are nicio legatura trimiterea de mailuri din SAGA cu Yahoo. SAGA nu face altceva decit da comanda de lansare a clientului implicit de mail definit in sistem, atit! Nici mai mult nici mai putin. Restul tine de setarile din sistemul de operare setari ce nu sunt si nu vor fi facute de un soft de contabilitate.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

isofached

#17 Mesaj de isofached »

Nici la mine de cind am reinstalat windows-ul nu mai merge trimiterea online a decl la somaj. Cind apas pe "trimitere fisiere prin mail" mi se deschide o fereastra "locate msmapi32.ocx" cu directorul saga3.0 si de aici nu mai stiu ce sa-i fac, lucru care inainte nu se intimpla. Inainte cind dadeam click pe trimitere fisiere prin mail mi se deschidea yahoo.mail si rezolvam transmiterea. Am instalate toate programele de care zicea tomac mai sus.
E dificil de schimbat acum conturile sa trecem pe gmail ca trebuie sa notificam si somajul ca vor primi declaratiile de pe alt user/cont.

herganiec

#18 Mesaj de herganiec »

FACI O DATA PE www.GMAIL.com si nu te mai doare capul.
merge super si nu o sa mai ai probleme deloc.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

csedoa

#19 Mesaj de csedoa »

isofached scrie:(......)
E dificil de schimbat acum conturile sa trecem pe gmail ca trebuie sa notificam si somajul ca vor primi declaratiile de pe alt user/cont.
Nu este dificil deloc ...incercati gmail-ul are asa de multe optiuni :roll:
Creeati un cont si apoi mergeti in Setari->Conturi , acolo aveti optiunea "Alta adresa de email" dati click pe acel link si urmati pasii ceruti de Gmail , dupa confirmarea adresei de pe yahoo sau alt server o setati ca prestabilita , din acel moment Gmail va trimite mesajele din adresa configurata ([email protected], [email protected] etc) Aveti help pt configurarea clientului de email si multe alte "jucarii" folositoare , ce pot sa va spun ca dupa creearea contului aveti acces si la Docs, Calendar, Picasa .... o lista intreaga . Incercarea moarte n`are :wink:
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius

tomac

#20 Mesaj de tomac »

Daca nu doriti sa va creati cont de mail pe GMail, desi si eu sunt de acord cu colegii mei ca este mai usor de configurat si de lucrat cu el, mai ales ca suporta protocol POP3, atunci cautati pe forum cuvintul msmapi32.ocx ca exista deja rezolvarea.
Sau descarcati versiunea completa a programului (fisierul SetupC.exe ) de pe prima pagina a siteului, fara a va autentifica in contul dvs de utilizator si instalati versiunea completa ca si cum ati actualiza.
Problema cu Yahoo se poate face daca se instaleaza Yahoo toolbar cu Yahoo browser services si Yahoo mail client implicit de mail.

isofached

#21 Mesaj de isofached »

Multumesc tare mult. Am descarcat versiunea de pe site si ... merge. Am cont si pe gmail, asa ca o sa ma gindesc si la optiunile prezentate mai sus. Multumesc inca o data.

robut

Re: trasmitere declaratii online

#22 Mesaj de robut »

Buna ziua,
am primit un document in word pe email si nu pot sa-l deschid....primesc urmatorul mesaj "microsoft office word need a converter to display this file correctly".
Ma intreaba daca instalez acum si accept dar nu reusesc....imi da alte mesaje si nu ma descurc....ma poate ajuta cineva?

tomac

#23 Mesaj de tomac »

Probabil aveți o versiune mai veche de Word. Eventual achiziționați o licență pentru o versiune mai nouă de Word ori instalați Libreoffice și deschideți fișierul cu Libreoffice Text

robut

#24 Mesaj de robut »

am instalat Libreoffice dar tot nu reusesc sa deschid documentul.... :oops:

tomac

#25 Mesaj de tomac »

Ce fișier este? Soluția evidentă este să cereți expeditorului să vi-l trimită într-un format pe care să-l puteți deschide.

robut

#26 Mesaj de robut »

Este un fisier facut in word.
Multumesc.

Scrie răspuns