Incarcare cm platforma CASMB

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
petrescum244

Incarcare cm platforma CASMB

#1 Mesaj de petrescum244 »

Buna seara!
Imi cer scuze, ptr.nedumerirea mea(nu am mai avut cazuri de cm, decand cu depunerea pe platforma).
Am un concediu medical ce se plateste din FS(deci e de 5 zile), si altul integral din FNUASS(fiind maternitate).Sunt doua salariate diferite.
Am citit undeva pe platforma ca se incarca doar cel la care face referire cererea de recuperare, deci cel de maternitate.
Dar, celalalt are 5 zile la sf.lunii martie, si in luna aprilie apare cu alt certif." in continuare", avand acelasi cod.
Cum voi proceda in situatia asta, tb.incarcate ambele?, adica si cel din martie?
Multumesc mult pentru ajutor.

pomparaus

Re: Incarcare cm platforma CASMB

#2 Mesaj de pomparaus »

Pe platforma se incarca documentele solicitate (cererea, centralizatorul CM excel, copie CM - toate documentele completate, semnate si scanate) pentru fiecare luna in parte.
Bineinteles ca se depun doar cele pentru care se solicita recuperarea sumelor aferente.

petrescum244

#3 Mesaj de petrescum244 »

Multumesc mult pentru raspuns!

ioni459

#4 Mesaj de ioni459 »

Buna ziua,
Formularul ''Centralizatorul privind concediile medicale (Anexa nr.5 anexa nr.1 la norme)'' generat din Saga din caseta ''Centralizator intergral'' nu se mai depune la CASMB?

pomparaus

#5 Mesaj de pomparaus »

Nu, doar centralizatorul excel : intra pe platforma CASMB si vezi ce documente se solicita.

ioni459

#6 Mesaj de ioni459 »

multumesc!

Scrie răspuns