Buna ziua,
La depunerea declaratiei 230 primesc aceasta eroare :"fisierul zip nu este permis!" A mai avut cineva situatia asta?
Eroare "fisierul zip nu este permis!"
-
Re: Eroare "fisierul zip nu este permis!"
Ai descarcat fisierul pdf de pe site (https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/230.html), l-ai completat, validat si depus pe site ANAF si iti apare acel mesaj?
-
Da, iar inainte de validare am atasat fisierul zip cu declaratiile scanate care se cer la D 230. Cred ca eroarea se refera la acel atasament, dar nu stiu de ce. Nu depaseste 10 MB.
Nu as vrea sa depun fara atasament ca sa testez, pentru ca nu cumva sa nu se ia in considerare (si nu se poate depune de doua ori cu aceleasi CNP-uri)
Nu as vrea sa depun fara atasament ca sa testez, pentru ca nu cumva sa nu se ia in considerare (si nu se poate depune de doua ori cu aceleasi CNP-uri)
Ai atasat fisierul zip langa fisierul xml?
De altfel, este interesant ca nu este buton de atasare zip, precum nici la validare nu apare mesaj pentru atasare.
De altfel, este interesant ca nu este buton de atasare zip, precum nici la validare nu apare mesaj pentru atasare.
-
Da, am incercat si cu butonul "Ataseaza arhiva", si de la agrafa aia cu + . Si apar la atasamente atat fiserul xml, cat si cel zip.
-
Am gasit pe site-ul unei asociatii (fara precizarea bazei legale), ca nu mai este obligatoriu de atasat formularele scanate. Are sens deci ca nu mai apare mesajul imperativ de a atasa arhiva, ci doar "daca doriti, puteti sa atasati..."
-
In formular, la istoric versiuni, in caseta respectiva este mentionat ca a fost eliminata aceasta functionalitate ataseaza arhiva.zip(exclusiv borderou). Am depus fara arhiva, fara erori validare.