Buna ziua, am vrut sa inregistrez un consum de 300 litri motorina in ecranul productie apoi am anulat sau am sters, nu stiu sigur ce am facut. Am revenit sa fac inregistrarea din nou si primesc mesaj - cantitatea de descarcat este mai mare decat stocul existent.(exact cei 300 litri) Doriti sa eliminati produsul din consumuri ?
In situatie stocuri am 500 litri, stocul fiind corect. In ecranul productie nu mai pot sa fac inregistrarea, dar in stoc exista.
Am verificat toate nc sa vad daca apare nc 6022=3022 cu suma respectiva si nu apare, in articole stocul este 200.
Nu stiu cum repun in stoc cei 300 litri ca apoi sa-i dau in consum. Cum as putea regla stocul ?
Multumesc.
stoc
Re: stoc
Ai ales gestiunea corect?
Incearca sa mergi la "administrare" -> "intretinere bd" -> "verificare" si sa rulezi fiecare optiune.
Mai poti incerca si la "operatii" -> "alte operatii cu stocuri" -> "reglari descarcare" -> butonul "reglare automata la toate articolele".
Inainte de aceasta ultima operatiune fa o salvare de baza de date.
Incearca sa mergi la "administrare" -> "intretinere bd" -> "verificare" si sa rulezi fiecare optiune.
Mai poti incerca si la "operatii" -> "alte operatii cu stocuri" -> "reglari descarcare" -> butonul "reglare automata la toate articolele".
Inainte de aceasta ultima operatiune fa o salvare de baza de date.
-
cristeae817
Am verificat tot, degeaba , nu s-a schimbbat nimic.
-
gheorghei642
Mai poti incerca: Operatii>>> Alte operatii cu stocuri>>Operatii speciale>> si Alege incarcare in coloana "Operatii".