DECONT DE CHELTUIELI
-
Re: DECONT DE CHELTUIELI
pomparaus: Nu, neprimind avansuri spre decontare. In cazul platilor cu card personal (pentru achizitii de produse si servicii necesare desfasurarii activitatii firmei) societatea poate transfera sume din contul lor în contul persoanelor fizice, cu condiția existenței documentelor justificative legale.
Va rog , exista posibilitate in decont cheltuieli sa fie introduse din program ora plecarii si ora sosirii, pt ca apare doar data in momentul listarii?
Multumesc!
Multumesc!
Pentru acest lucru ar trebui sa contactezi echipa Saga.
De altfel, acea data este preluat din fereastra "tiparie" de la casutele "de la"/"pana la".
Poate s-ar putea rezolva daca s-ar modifica acea fereastra sa asemene cumva cu cel de la "fisiere" -> "salariati" - > "adeverinte".
Cel mai bine trimite e-mail echipei Saga.
Sa ne zici si noua de noutati.
De altfel, acea data este preluat din fereastra "tiparie" de la casutele "de la"/"pana la".
Poate s-ar putea rezolva daca s-ar modifica acea fereastra sa asemene cumva cu cel de la "fisiere" -> "salariati" - > "adeverinte".
Cel mai bine trimite e-mail echipei Saga.
Sa ne zici si noua de noutati.
Buna ziua.
Am primit bonuri din februarie 2023 de combustibil cu RO pe ele.Se mai pot oare inregistra ? pot sa le scriu pe decont si sa le inregistrez cu Data decontului de astazi? astazi 14.07.2023
Multumesc!
Am primit bonuri din februarie 2023 de combustibil cu RO pe ele.Se mai pot oare inregistra ? pot sa le scriu pe decont si sa le inregistrez cu Data decontului de astazi? astazi 14.07.2023
Multumesc!
Daca nu ai inchis iunie, poti sa le introduci la iunie, sa scrii totusi data documentului (ai in dreapta la intrari).