Buna ziua
In data de 30.09.2023 am emis o factura de avans unui client, pe care am incasat o in septembrie.
Factura finala am facut o in oct cu marfa si storno avans din septembrie, dar nu ma lasa sa validez .
storno avans
Re: storno avans
Adica ai fc.storno avans separata : scoate bifa de la TVAI.
-
Dar, e corect asa ? Daca scot bifa stiu ca ma lasa sa validez.
-
Poti si sa nu scoti bifa si sa faci ''Reglare stornare'' a avansului cu factura finala, inainte de validare.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Buna ziua
Am impiedicat intr-o problema si nu stiu cum sa rezolv. Am avut 2 facturi cu avans anul trecut, care au fost platite, dar cu timpul firma nu s-a mai emis factura cu stornarea avansului. Acum nici nu putem lua legatura cu firma respectiva. Acum am contul 4093 cu sold. In acest caz cum si unde trebuie sa reglezi contul respectiv ca sa fie corect
Va multumesc pentru ajutor
Am impiedicat intr-o problema si nu stiu cum sa rezolv. Am avut 2 facturi cu avans anul trecut, care au fost platite, dar cu timpul firma nu s-a mai emis factura cu stornarea avansului. Acum nici nu putem lua legatura cu firma respectiva. Acum am contul 4093 cu sold. In acest caz cum si unde trebuie sa reglezi contul respectiv ca sa fie corect
Va multumesc pentru ajutor
Sa rezolvi ce, daca nu ai primit factura storno?
@vargab : acea firma sigur ti-a prestat servicii de banii aceia, ca nu i-ai mai fi dat a doua oara avans daca nu iti prestau nimic, De unde stii ca nu au emis factura cu servicii prestate si regularizare avans si la ei e zero?!
Trebuie sa dai de ei si sa le ceri factura sau banii daca nu ti-au prestat nimic de banii aceia. Daca iti stornau avansul (asa cum ai scris) ar fi trebuit sa iti dea banii inapoi.
Nu lasi bani in avans timp de un an de zile fara sa rezolvi problema.
Daca chiar nu mai dati de ei (ceea ce nu cred) ii lasi 3 ani si apoi ii prescrii si inchizi 4093.
Trebuie sa dai de ei si sa le ceri factura sau banii daca nu ti-au prestat nimic de banii aceia. Daca iti stornau avansul (asa cum ai scris) ar fi trebuit sa iti dea banii inapoi.
Nu lasi bani in avans timp de un an de zile fara sa rezolvi problema.
Daca chiar nu mai dati de ei (ceea ce nu cred) ii lasi 3 ani si apoi ii prescrii si inchizi 4093.