Buna seara,
Nu reusesc sa transmit la ANAF , prin e- guvernare, o notificare privind optiunea de taxare a operatiunilor prevazute la art 292 alin 2 lit e din Codul fiscal.
Cum trebuie sa procedez ?
Multumesc !
Notificare privind optiunea de taxare
-
ghiduss315
Re: Notificare privind optiunea de taxare
Se trimite prin SPV! Nu prin e-Guvernare. Că nu este o declarație fiscală.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
ghiduss315
Multumesc !
buna ziua ! o notificare editabila privin taxarea operatiunilor imi puteti oferi ?? va multumesc !
-
gheorghei642
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/A3_NMT7CF.pdf
Buna ziua! Pentru NOTIFICARE privind opţiunea de taxare a operaţiunilor prevăzute la art. 292 alin. (2) lit. e) din Codul fiscal -SC 1 ( platitoare ), factureaza catre o SC 2 ( platitoare de Tva ) chirie la un apartament pentru un agajat al SC 2 -
- Notificarea se transmite in SPV ... dar nu stiu ce rubrica trebuie sa selectez . Este ok :formular de contact .... asistenta si indrumare de specialitate .
- prima factura am emis-o in luna iulie . Este bine daca trec pe notificarea data de la care se optează pentru taxare __09.07.2025__? TVA-UL ESTE DEDUCTIBIL ?
- Notificarea se transmite in SPV ... dar nu stiu ce rubrica trebuie sa selectez . Este ok :formular de contact .... asistenta si indrumare de specialitate .
- prima factura am emis-o in luna iulie . Este bine daca trec pe notificarea data de la care se optează pentru taxare __09.07.2025__? TVA-UL ESTE DEDUCTIBIL ?
1. Da
2. Da. Nu contează când se trimite notificarea. Se poate exercita dreptul de deducere.
2. Da. Nu contează când se trimite notificarea. Se poate exercita dreptul de deducere.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.