import fisier arenda

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
miricaa

import fisier arenda

#1 Mesaj de miricaa »

Buna ziua,
Sunt firme cu obiect de activitate agricultura si au teren in arenda.
evidenta drepturilor pentru terenul arendat se face in aplicatii pentru arenda si care genereaza in format dbf;csv;xls drepurile platite beneficiarilor .
Intrebare:
Are SAGA in vedere sa realizeze importul acestor fisiere in fisierul salariati dupa care sa fie inregistrat in D112 o data cu drepturile salariale?
Am pus aceasta intrebare pentru ca dl Daniel Hucec a spus ca dansul poate importa un fisier arenda in SAGA si apoi din SAGA se poate genera D112,
daca e posibil SAGA ar putea face aceasta facilitate, un plus pentru programul SAGA.
Ma gandesc la dl Cristi sau Daniel au vro idee pentr SAGA.

tomac

Re: import fisier arenda

#2 Mesaj de tomac »

Cel mai bine este să trimiteți direct la SAGA acel fișier indicând în ce context se folosește.
Doar de acolo vi se poate spune dacă el se poate importa, dacă el conține datele necesare importului.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

miricaa

Re: import fisier arenda

#3 Mesaj de miricaa »

Multumesc pentru raspuns dl Cristi
De fapt am vrut sa spun ca SAGA sa faca acelasi lucru cum importam extrase de cont banca, fisiere facturi xml.
Am pus intrebarea pentru ca o firma care are programul pentru arenda ii se transmite D112 xml din SAGA si cu un fisier generat de aplicatia lor face un singur fisier D112 xml si care cu DUK se poate transmite la ANAF, am zis ca poate si invers la SAGA.
M am gandit la acest lucru pt ca ar fi posibil pt ca aceeasi intrebare am pos o lui Daniel Hucec si care a raspuns:"In acest caz ar trebui aduse datele din acel Soft in Saga si apoi din Saga sa se genereze declaratia 112. Eu as putea sa fac acest lucru"

Scrie răspuns