etichete produse continand moneda LEI

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
bindiua

etichete produse continand moneda LEI

#1 Mesaj de bindiua »

Buna seara.
La tipărirea unei etichete exista câmpul explicație. Unde se completează acesta ?
Solicitarea este de a tipări moneda LEI pe etichetă.
Am găsit soluția cu tipărirea informațiilor suplimentare. Dar acum se pune întrebarea cum s-ar putea actualiza acest câmp la toate articolele.
Poate cineva a găsit o soluție mai simplă .
Mulțumesc mult.

chirigiui509

Re: etichete produse continand moneda LEI

#2 Mesaj de chirigiui509 »

Voi încerca un răspuns parțial:
- câmpul explicație este disponibil în secțiunea setări (ecranul de tipărire a etichetelor în SAGA);
- pentru a se introduce un text suplimentar (LEI de exemplu) textul poate fi introdus în secțiunea setări;
- câmpul "informații suplimentare" se asociază fiecărui produs (îl explicitează suplimentar ...de regulă);
- modalitatea de setare a layout-ul etichetelor ține de mulți alți factori între care tipul de imprimantă și dimensiunile hârtiei.

Din păcate, tehnologiile actuale de producere a etichetelor electronice (ESL) și costurile asociate pe lanțurile de distribuție, țin destul de sus prețul acestora făcându-le prohibitive pentru micile afaceri.
Dacă răspunsul nu este cel așteptat, încercați să reformulați întrebarea și să lărgiți contextul.

bindiua

#3 Mesaj de bindiua »

bindiua scrie: Mar Ian 16, 2024 7:37 pm Am găsit soluția cu tipărirea informațiilor suplimentare. Dar acum se pune întrebarea cum s-ar putea actualiza acest câmp la toate articolele.
Actualizarea câmpului informații suplimentare se face ușor din tipărirea etichetelor. In lista care se deschide se completează cu LEI câmpul, se copiază cu Ctrl+C si se merge pe coloana in jos, săgeată in jos, Ctrl+V, săgeată in jos, Ctrl+V, si așa mai departe... In câteva minute se completează sute de linii...
O seară frumoasă tuturor !

bindiua

#4 Mesaj de bindiua »

chirigiui509 scrie: Mar Ian 16, 2024 9:24 pm Voi încerca un răspuns parțial:
- câmpul explicație este disponibil în secțiunea setări (ecranul de tipărire a etichetelor în SAGA);
nu l-am văzut ! ce mare era ! mă așteptam la un câmp intr-un tabel, undeva...
trebuie o pauza din când in când ...
Mulțumesc mult !
O noapte frumoasă tuturor !

Scrie răspuns