autofactura in e-factura?
autofactura in e-factura?
Am si eu o intrebare: dat fiind faptul ca autofacturile nu se pot trimite in SPV de catre firma care le face in numele firmei mele, exista posibilitatea de a o transmite eu din Saga? am incercat sa o creez ca "factura emisa de catre client" si sa o transmit, dar nu am reusit. Se poate transmite totusi cumva?
-
Re: autofactura in e-factura?
O varianta ar fi sa le introducem pe iesiri ,ca facturi emise de noi si sa le transmitem impreuna cu celelalte facturi.(legiuitorul nu s-a mai gandit si la speta asta...prea greu pentru ei)
Am incercat, dar nu merge... probabil din cauza bifei "factura emisa de catre client"
Nu vă complicați! Așteptați să vină ANAF cu o rezolvare. Nu este problema firmelor aici. Este o chestiune care a fost omisă pentru moment de ANAF și se va găsi o rezolvare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua! am o neclaritate cu privire la autofactura nu stiu daca este corect cum procedez . intocmesc autofactura apare si la furnizor si la client denumirea societatii cu toate datele societatii o transmit in SPV ,iar cand descarc facturile din SPV imi apar toate facturile emise de mine. Doar din luna iulie autofacturile se intorc inapoi in SPV. trebuie bifat ceva sau nu trebuie trimise .
va rog datimi un sfat.
va rog datimi un sfat.