Bună ziua
Întâmpin următoarea problemă :
Folosesc două calculatoare și două licențe saga c
- primul calculator al societății, unde țin contabilitatea integral și la zi
- al doilea calculator al contabilului, unde mut Baza de date odată pe luna, pentru depunerea declarațiilor.
Automat contabilul are BD în spate cu aproximativ o lună.
Contabilul a migrat în web, BD din calculatorul său(adică cea cu o luna în spate) dar eu am continuat să lucrez în calculatorul societății.
Pot sa pun BD din calculatorul societății în web, pentru a nu fi nevoit sa reintroduc manual toată luna?
Ce s-ar putea întâmpla dacă încerc?
Mulțumesc
Baza date desktop /web
Re: Baza date desktop /web
Comută baza ta de date în modul client-server folosind meniul „Administrare - Întreținere BD” și trimite-o contabilului pentru a o restaura pe Web.
buna ziua
doua calculatoare = doua licente saga
se face migrarea doar de pe un calculator in web?
al doilea calculator nu poate folosi interfata desktop pentru conectarea la web?
in cazul in care se poate face migrarea si pentru al doilea calculator, cum se procedeaza?
doua calculatoare = doua licente saga
se face migrarea doar de pe un calculator in web?
al doilea calculator nu poate folosi interfata desktop pentru conectarea la web?
in cazul in care se poate face migrarea si pentru al doilea calculator, cum se procedeaza?
Migrarea înseamnă încărcarea bazei de date în web. Doar un calculator poate face acest lucru.
Al doilea la calculator se va lega la baza de date din web dacă dorește.
Al doilea la calculator se va lega la baza de date din web dacă dorește.
mda....asta am constatat si eu ...dar speram
este putin stresant faptul ca al doilea calculator care se conecteaza la baza de date prin web nu are functionale toate butoanele si ferestrele si trebuie sa astepte sa fac eu (primul calculator) anumite lucruri, dar iar sper ca se vor face imbunatatiri
multumesc
este putin stresant faptul ca al doilea calculator care se conecteaza la baza de date prin web nu are functionale toate butoanele si ferestrele si trebuie sa astepte sa fac eu (primul calculator) anumite lucruri, dar iar sper ca se vor face imbunatatiri
multumesc