eroare la D112
eroare la D112
Buna ziua,
Am depus o declaratie 112 (venituri din drepturi de proprietate intelectuala)
S-a retinut la sursa impozitu de 10%.
Am primit mesajul urmator:Nu exista erori de validare;
ATENTIONARI: A validari globale , Creanta 31.Contributia individuala de asigurari sociale de sanatate datorata de persoanele care ralizeaza venituri din drepturi de proprietate intelectuala.
atentionare regula:A21.31: (pt.codOblig=461 lipsa) suma introdusa (0)=suma calculata conform regulii(985).
Unde gresesc?
Am depus o declaratie 112 (venituri din drepturi de proprietate intelectuala)
S-a retinut la sursa impozitu de 10%.
Am primit mesajul urmator:Nu exista erori de validare;
ATENTIONARI: A validari globale , Creanta 31.Contributia individuala de asigurari sociale de sanatate datorata de persoanele care ralizeaza venituri din drepturi de proprietate intelectuala.
atentionare regula:A21.31: (pt.codOblig=461 lipsa) suma introdusa (0)=suma calculata conform regulii(985).
Unde gresesc?
Re: eroare la D112
Este o atenționare, nu o eroare!
Ca idee apare pentru că în unele cazuri plătitorii de drepturi de proprietare intelectuală - ÎN UNELE CAZURI - pot reține la sursă și CASS.
Ca idee apare pentru că în unele cazuri plătitorii de drepturi de proprietare intelectuală - ÎN UNELE CAZURI - pot reține la sursă și CASS.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna ziua. In luna decembrie am un singur salariat si acela in CFS.Cand generez declaratia 112 imi dau urmatoarele erori
A: asigurat (1) [idAsig = 1] sectiune asiguratA (1)
atentionare regula: S14a: A_sal1 si A_sal2 nu pot fi simultan nule
Am incercat diverse abordari dar nu se sterge mesajul si nu imi genereaza xml. Ajutor. Multumesc
A: asigurat (1) [idAsig = 1] sectiune asiguratA (1)
atentionare regula: S14a: A_sal1 si A_sal2 nu pot fi simultan nule
Am incercat diverse abordari dar nu se sterge mesajul si nu imi genereaza xml. Ajutor. Multumesc
Operați CFS în ecranul de concedii. Și actualizați datele în stat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
eroare la D112 drepturi de autor
Buna ziua,
Am drepturi de autor, inregistrare in tablelul asigurati cu ore pe luna ( exista in stat din anii precedenti). La generarea declaratiei D112 pentru ianuarie 2025 primesc urmatoarea eroare:
* EROARE - C_2 trebuie sa fie >0 pt. C_1=(2,5,6,10,13,14,15,17,22,26,27,28,30,37,38) in sectiunea C(1) (S77.1)!
Ma puteti ajuta cu o solutie?
Multumesc.
Am drepturi de autor, inregistrare in tablelul asigurati cu ore pe luna ( exista in stat din anii precedenti). La generarea declaratiei D112 pentru ianuarie 2025 primesc urmatoarea eroare:
* EROARE - C_2 trebuie sa fie >0 pt. C_1=(2,5,6,10,13,14,15,17,22,26,27,28,30,37,38) in sectiunea C(1) (S77.1)!
Multumesc.
Re: eroare la D112 drepturi de autor
Ati reusit sa rezolvati eroarea si eu am la fel si nu pot depune d112dumitrescuc59 scrie: ↑Sâm Feb 15, 2025 12:16 pm Buna ziua,
Multumesc.
-
Re: eroare la D112 drepturi de autor
Nu am reusit nimic, iese aiurea si la firme cu puncte de lucru si impozit venit defalcat... cred ca anaf a facut varza declaratia asta...panai139 scrie: ↑Sâm Feb 15, 2025 1:37 pmAti reusit sa rezolvati eroarea si eu am la fel si nu pot depune d112dumitrescuc59 scrie: ↑Sâm Feb 15, 2025 12:16 pm Buna ziua,
Multumesc.
Da cred ca de la D112.. sunt si alte erori.. poate mai scot vreo varianta.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Ati incercat sa validati un xml? Si eu am aceeasi eroare si ma gandesc sa incerc asa sa trimit si sa vad daca primesc recipisa cu eroare.
-
am scris eu la saga si mi-au spus ca e din pdf anaf. sa il generam xml, il trecem prin dukintegrator si asa merge. eu am reusit. Doar ca nu mai folosisem de mult duk si la inceput, in fereastra cu declaratii, a trebuit sa aleg d112 si sa descarc actualizarea. dupa aia am vazut ca imediart dupa ce generati xml Saga deschide fereasta DUk, acolo selectati fisierul generat de program din caleA c-tEMP SI MERGE. aS ZICE CEVA DE ANAF, DAR MA ABTIN..NIMIC NU MERGE CA LUMEA DE DOUA SAPTAMANI!
Buna ziua,
il salvati xml si il treceti prin DUK integrator si merge asa
il salvati xml si il treceti prin DUK integrator si merge asa
-
La drepturi de autor a mers, insa la firma cu punct de lucru cu peste 5 salariati, imi ia tot impozitul pe salarii pe sediul social.
In configurare am bifat puncte de lucru, in tabelul salariati, am notat la fiecare salariat CIF punct de lucru, insa cand generez declaratia , la SECŢIUNEA F - Impozit pe venitul din salarii si alte venituri asimilate salariilor, defalcat pe sediul principal şi sediile secundare, imi ia toata suma pe sediul principal.
Gresesc eu ceva?
In configurare am bifat puncte de lucru, in tabelul salariati, am notat la fiecare salariat CIF punct de lucru, insa cand generez declaratia , la SECŢIUNEA F - Impozit pe venitul din salarii si alte venituri asimilate salariilor, defalcat pe sediul principal şi sediile secundare, imi ia toata suma pe sediul principal.
Gresesc eu ceva?
am eroarea la validarea prin duk:
validari globale
eroare structura: sectiune necunoscuta ('frmMAIN')
Nu merge nici prin duk
validari globale
eroare structura: sectiune necunoscuta ('frmMAIN')
Nu merge nici prin duk
- balazse246
Pentru busteand
Ai actualizat programul, chiar daca ai ultima versiune?
De altfel, ai devalidat statul de plata si ai actualizat datele, precum inainte de a genera fisierul pdf sau xml ai dat actualizare date?
La validare cu DUKIntegrator ai ales D112 in partea stanga?
Ai actualizat programul, chiar daca ai ultima versiune?
De altfel, ai devalidat statul de plata si ai actualizat datele, precum inainte de a genera fisierul pdf sau xml ai dat actualizare date?
La validare cu DUKIntegrator ai ales D112 in partea stanga?