Facturare din SAGA PS
Facturare din SAGA PS
Buna ziua,
doresc sa trec de la facturarea pe baza de factura pretiparita la facturarea din SAGA. Mai am 3 facturi in vechiul facturier si apoi as vrea sa le emit din SAGA.
In afara de decizia interna de a adauga o serie noua / nr nou, mai trebuie sa fac alt demers, sa anunt ANAF etc ?
Si inca ceva: pe facturierul actual mai am 3 facturi pretiparite cu adresa veche a PFA-ului. Pot sa modific cu semnatura si stampila adresa sau nu ? Stiam ca nu ai voie sa ai modificari pe factura. Alternativa ar fi sa anulez cele 3 facturi si sa incep direct cu facturarea din SAGA.
Multumesc pentru ajutor!
doresc sa trec de la facturarea pe baza de factura pretiparita la facturarea din SAGA. Mai am 3 facturi in vechiul facturier si apoi as vrea sa le emit din SAGA.
In afara de decizia interna de a adauga o serie noua / nr nou, mai trebuie sa fac alt demers, sa anunt ANAF etc ?
Si inca ceva: pe facturierul actual mai am 3 facturi pretiparite cu adresa veche a PFA-ului. Pot sa modific cu semnatura si stampila adresa sau nu ? Stiam ca nu ai voie sa ai modificari pe factura. Alternativa ar fi sa anulez cele 3 facturi si sa incep direct cu facturarea din SAGA.
Multumesc pentru ajutor!
Re: Facturare din SAGA PS
începe cu Saga, și anulează facturile pretipărite, nu trebuie anuntat nici unde.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
da
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Buna seara!
la emiterea facturilor imi apare in mod eronat atributul RO la codul fiscal al societatii emitente. In administrare societatii in campul de tva codul fiscal este corect (fara atribut RO). Am verificat si pe site-ul Anaf si societatea emitenta nu este platitoare de TVA
Stiti cum se poate rezolva aceasta situatie..cum pot sterge "RO" ?
multumesc
la emiterea facturilor imi apare in mod eronat atributul RO la codul fiscal al societatii emitente. In administrare societatii in campul de tva codul fiscal este corect (fara atribut RO). Am verificat si pe site-ul Anaf si societatea emitenta nu este platitoare de TVA
Stiti cum se poate rezolva aceasta situatie..cum pot sterge "RO" ?
multumesc
Verificați dacă în ecranul de configurare a acelei societăți aveți la "Mode de plată al TVA" o bifa pusă la orice altceva decât la "Neplătitor", la acea societate.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Am de facut facturi cu TVA 8% pentru regim special agricultori. La inregistrarea facturii cu 8% TVA imi apare corect, dar cand dau tiparire factura nu mai apare suma de 8%. Mu apare nicaieri, dar la total este calculata. Cum trebuie sa configurez pentru a se tipari corect factura, adica sa apara si TVA?
Aveți setată persoana ca neplătitor ceea ce e fals.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua!
Desi am actualizat programul, cand vreau sa introduc o noua factura i-mi dispare coloana e-factura. O am la deschiderea "intrare", dar cand dau click "adauga", aceasta coloana pur si simplu dispare. Ce e de facut oare?
Desi am actualizat programul, cand vreau sa introduc o noua factura i-mi dispare coloana e-factura. O am la deschiderea "intrare", dar cand dau click "adauga", aceasta coloana pur si simplu dispare. Ce e de facut oare?
Mukltumesc. Am gasit raspunsul mai jos.
Buna ziua!
as vrea sa emit o factura cu tot cu chitanta din Saga ps.Cum sa procedez?
multumesc.
as vrea sa emit o factura cu tot cu chitanta din Saga ps.Cum sa procedez?
multumesc.
Pe factura de iesire apasati buton <tiparire> si puneti bifa la chitanta.