Grupare produse finite

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
mironc421

Grupare produse finite

#1 Mesaj de mironc421 »

Buna ziua, as dori sa grupez doua,trei produse finite pentru a obtine un pachet, se poate face acest lucru in program saga C, am incercat prin transfer insa nu e corect, cantitatea obtinuta e gresita. Stiti cum as putea sa realizez acest lucru?

herganiec

Re: Grupare produse finite

#2 Mesaj de herganiec »

Faci alta reteta(produs nou) .. cu produsele finite rerspective incluse, le generezi ca pachet si vinzi acel nou produs.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

balazse

#3 Mesaj de balazse »

Pentru MironC421
Poti sa faci semifabricat din produs finit, adica creezi cod nou pentru semifabricat (atentie sa folosesti ceva in plus in denumire la semifabricat), dupa care asa cum a mentionat HerganieC faci productie.

mironc421

#4 Mesaj de mironc421 »

am incercat sa fac asa cum ati zis insa cand vreau sa-mi trec reteta/productie nu-mi da voie sa aleg la tip PRODUSE FINITE.
este posibil sa am setat ceva de nu pot sa aleg tip:produse finite ...?! la voi merge asa cum mi-ati sugerat?

mironc421

#5 Mesaj de mironc421 »

asa e, trebuia sa pun bifa la definire articole produs finit ca fiind si "consumabil", multumesc si zi buna!

Scrie răspuns