neconcordanta fisa ANAF

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
petrescum244

neconcordanta fisa ANAF

#1 Mesaj de petrescum244 »

Buna seara!!!
Am o problema .In fisa sintetica ANAF, regasesc ca firma respectiva nu are nici o datorie la buget, toate impozitele de pe fisele ANAF fiind pe 0.
La sf.listarii imi mai ies si alte 3 fise in care scrie Pl:
9902"Venit.ale BS incasate in contul unic in curs de distribuire"=la col."diferente" o anume suma. In fisa 9903"Venituri ale bug.de stat incasate in contul unic, in curs de distribuire", o alta suma , si in 9909"venit.ale bug.asig.soc.de stat incasate in contul unic, in curs de distrib"., alta suma. In total suma de 61599 lei.
Nu pot sa ma edific. Daca fisele la impozite sunt pe 0, de unde am eu aceste diferente? Firma este preluata! Cumva ANAF-ul nu a facut compensarea(plata cu decl.)? .Si daca ar fi asa ar fi trebuit sa se regaseasca sume neachitate la celelalte impozite! S-a stat de vb.cu un inspector, si multe detalii nu a dat, doar a zis ca toate decl.sunt depuse.Mai departe nimic, si nici la ei la ANAF nu te primesc, zicand ca avem SPV.
In aceasta situatie,ce ar tb.sa facem? Sa cerem un cazier fiscal.Daca as face cerere de compensare nu are cu ce sa compenseze!!!
Cum pot rezolva aceasta problema???

gheorghei642

Re: neconcordanta fisa ANAF

#2 Mesaj de gheorghei642 »

1. Din fisa sintetica pentru 9902,9903 si 9909, din col.1,2,3, va notati documentul si data extras/data platii;
2. Verificati, in baza informatiilor de la pct.1, extrasul de cont al bancii din care s-a efectuat plata sumei de 61599 lei ce reprezinta aceasta ( rezulta usor din IBAN Beneficiar);
3. Depistand creanta bugetara, verificati daca pentru aceasta exista obligatia declararii si transmiterii titlului de creanta.

petrescum244

Re: neconcordanta fisa ANAF

#3 Mesaj de petrescum244 »

Multumesc mult ptr.ajutor!! Asa am gandit si eu, dar vroiam sa ma conving ca e bn.ceea ce gandesc.Inca o data multumiri!!

Scrie răspuns