Pret vanzare - gestiune global-valorica
Pret vanzare - gestiune global-valorica
Buna ziua,
Cred ca ar fi de mare ajutor sa am la produse si pretul de vanzare cu amanuntul pentru gesiunea global-valorica.
La Saga C nu am posibilitatea sa selectez marfuri la pret de vanzare.
Multumesc
Cred ca ar fi de mare ajutor sa am la produse si pretul de vanzare cu amanuntul pentru gesiunea global-valorica.
La Saga C nu am posibilitatea sa selectez marfuri la pret de vanzare.
Multumesc
Re: Pret vanzare - gestiune global-valorica
Discutam despre SAGA C, unde lucrezi pe gestiune global-valroric (adica ai creat acest tip de gestiune in meniul "gestiuni"), lucrezi pe nedefinit, alegi contul 371.xx de la gestiunea global-valorica si nu iti apare coloana "pret vanzare"?
Da, discutam despre SAGA C, am creat gestiunea, imi apare coloana "pret vanzare" dar la un produs deja introdus - ex. paine feliata 500g pentru care a fost facut NIR, are pretul de vanzare, daca azi introduc acelasi produs nu imi apaare pretul de vanzare deja introdus
Daca lucrezi pe "nedefinit" (adica fara o evidenta cantitativ-valorica), atunci de unde vrei sa iti preia pretul?
PS. Foloseste sectiunea de "raspuns rapid" si nu butonul "citeaza".
PS. Foloseste sectiunea de "raspuns rapid" si nu butonul "citeaza".
Deci asta ar insemna ca la fiecare produs sa punem manual pretul vanzare aferent fiecaruia, nu? Alta solutie n ar fi
-
Eu daca introduc manual, o factura, programul a memorat pretul de vanzare.Insa cele primite prin e-factura, trebuie pus pretul de vanzare manual la fiecare produs de pe factura.Poate sunt colegi care fac altfel si ne vor spune"smecheria"...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
-
Eu preiau facturile de la ANAF si scriu pretul de vanzare.Dar intrebarea este pentru declaratia 406 care cu 1 ianuarie este obligatorie mai putem continua cu gestiunea global valorica ? o zi frumoasa
Acest lucru ma intrebam si eu.
Stiu ca sunt multi care introduc intrarea de marfa de genul
“Nedefinit—Intrare Marfa 19% — 3000 lei— pret de vanzare 6000—cont:371.19 ”
Sa inteleg ca nu o sa se mai poata asa? avand in vedere ca scopul declaratiei 406 este de a monitoriza marfurile si cantitativ
Ar trebui sa puna fiecare produs pe nedefinit cu contul 371 cu analitic?
Am intalnit situatia de mai sus la o contabila mai veche.
Stiu ca sunt multi care introduc intrarea de marfa de genul
“Nedefinit—Intrare Marfa 19% — 3000 lei— pret de vanzare 6000—cont:371.19 ”
Sa inteleg ca nu o sa se mai poata asa? avand in vedere ca scopul declaratiei 406 este de a monitoriza marfurile si cantitativ
Ar trebui sa puna fiecare produs pe nedefinit cu contul 371 cu analitic?
Am intalnit situatia de mai sus la o contabila mai veche.
-
Tomac ,parca a mentionat pe forum ca este ok.daca gestiunea este global valorica.Inca nu am depus D 406,insa am facut test si e ok. ...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
Da, se poate continua cu global-valoric si in D406.
Stocurile se predau la cererea expresa a ANAF.
Stocurile se predau la cererea expresa a ANAF.
Referitor la speta de mai sus, atunci cand se vor face retetarele, cum ar trebui facut? Se va efectua un inventat pentru a afla cantitarilor de materie prima, insa pe balanta este doar contul 371, toate materiile prime fiind trecute din trecut pe marfa cu adaos. Se poate face transfer din 371 in 301? Pentru ca mai apoi sa fie consumate
Da, se poate face transferul, dar in baza unui inventar.
Buna,
ma leg si eu de acest topic "Gestiune global-valorica" pentru ca am urmatoarea intrebare:
Ce coduri NC8 ati stabilit sa folositi pentru raportarea SAF-T care ne asteapta de la 1 ianurie 2025?
Intr-un magazin vanzare cu amanuntul sunt foarte multe produse, deci cum le codificam?
La gramada pe categorii? sau cautam codul fiecarui produs cat mai delatiat in nomenclator?
Multumesc
ma leg si eu de acest topic "Gestiune global-valorica" pentru ca am urmatoarea intrebare:
Ce coduri NC8 ati stabilit sa folositi pentru raportarea SAF-T care ne asteapta de la 1 ianurie 2025?
Intr-un magazin vanzare cu amanuntul sunt foarte multe produse, deci cum le codificam?
La gramada pe categorii? sau cautam codul fiecarui produs cat mai delatiat in nomenclator?
Multumesc
Ce coduri NC8 să folosiți la global-valoric?!
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.