Dezinstalare Saga C

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
klemento

Dezinstalare Saga C

#1 Mesaj de klemento »

Buna ziua.
Imi puteti spune, va rog, in ce folder se gaseste Uninstaller-ul pentru Saga C? Nu apare in Program Files sau folderul C:/Saga unde se instaleaza implicit.
Multumesc.

herganiec

Re: Dezinstalare Saga C

#2 Mesaj de herganiec »

...
Ultima oară modificat Joi Iun 20, 2024 10:55 pm de către herganiec, modificat 1 dată în total.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

balazse

#3 Mesaj de balazse »

Pentru HerganieC
De cand regasesti programul SAGA C la "programs"? :D

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

:( ups.. m-am grabit... mea culpa.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

klemento

#5 Mesaj de klemento »

Poate stie cineva de la suport clienti?

Multumesc.

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Pentru KlementO
Daca doresti pe cineva de la suport Saga, atunci datele de contact le regasesti aici:
https://www.sagasoft.ro//contact.php

De altfel, nu exista dezinstalare la "SAGA C.3.0", ci doar stergi folderul in sine si atat.
Totusi care ii problema, ca nu este clar ceea ce doresti sau ce este in plus dupa ce ai sters folderul in sine?

klemento

#7 Mesaj de klemento »

Salut.
Mersi de raspuns. Rubrica de contact am folosit-o inainte sa postez aici, doar ca pe mail nu mi-a raspuns nimeni de 3 saptamani, iar la telefon la fel.
Vreau sa fac deploy la Saga prin Microsoft Intune si am nevoie de calea pentru "uninstall", packetul de instalare trebuind sa fie facut manual. M-ar fi ajutat un installer MSI al Saga, dar nu mi-a raspuns nimeni la mail, dupa cum spuneam.
Ar fi fost de ajutor sa gasesc in documentatie cum se dezinstaleaza Saga, mai ales daca e cum spui si anume ca doar stergi folderul.

Mersi.

Scrie răspuns