Buna ziua.
Care sunt pasii pentru iesirea de la tva prin optiune cu data de 30.06.2024 pentru un SRL?
Ce documente trebuie sa depun, dupa iesirea de la tva ce pasi mai trebuie urmati?
Va multumesc frumos pentru raspuns
iesire TVA prin optiune 2024
Re: iesire TVA prin optiune 2024
Depuneți 700 pentru ieșire până la 10 iulie.
Veți ieși odată cu comunicarea deciziei de anulare a codului de TVA.
Pentru perioada cuprinsă între 1 iulie și data comunicării deciziei de anulare la cerere firma va continua să fie plătitoare de TVA.
Veți depune decont pentru perioada respectivă. În ultimul decont veți reflecta ajustările cerute de art.304 și/sau 305 după caz.
Veți ieși odată cu comunicarea deciziei de anulare a codului de TVA.
Pentru perioada cuprinsă între 1 iulie și data comunicării deciziei de anulare la cerere firma va continua să fie plătitoare de TVA.
Veți depune decont pentru perioada respectivă. În ultimul decont veți reflecta ajustările cerute de art.304 și/sau 305 după caz.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc pentru raspuns.
Am depus cererea de iesire de la tva cu data de 01.07.2024 si decizia de anulare mi-a venit in 02.07.
Pentru trim II trebuie sa depun decontul de tva normal.
Pentru perioada 01.07.2024-02.07.2024 depun alt decont pana la 25.07.2024 cu ajustarile tva? Este bine asa?
Va multumesc
Am depus cererea de iesire de la tva cu data de 01.07.2024 si decizia de anulare mi-a venit in 02.07.
Pentru trim II trebuie sa depun decontul de tva normal.
Pentru perioada 01.07.2024-02.07.2024 depun alt decont pana la 25.07.2024 cu ajustarile tva? Este bine asa?
Va multumesc
1. Da, depuneți normal.
2. Nu. Cu ce dată vi s-a anulat codul de TVA? Cu data de 2? Dacă da, atunci depuneți în august până la 25 august decont lunar cu datele din cele două zile din iulie.
2. Nu. Cu ce dată vi s-a anulat codul de TVA? Cu data de 2? Dacă da, atunci depuneți în august până la 25 august decont lunar cu datele din cele două zile din iulie.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.