acces spv

Chestiuni specifice programului SAGA B.
neamtun

acces spv

#1 Mesaj de neamtun »

Buna ziua, nu pot transmite facturile in Spv de pe un calculator pe care nu este instalata semnatura electronica. Mentionez ca s-a transmis de pe acest pc in Spv pana acum. Am facut actualizare, am generat alt cod acces si tot nu pot transmite in E-factura. Atasez poza cu mesajul care apare in Saga.
Multumesc.
Fişiere ataşate
Captură de ecran 2024-07-09 102441.png
Captură de ecran 2024-07-09 102441.png (211.78 KiB) Vizualizat de 10582 ori

septimiuv

Re: acces spv

#2 Mesaj de septimiuv »

Nu mai genera cod pe calculatorul respectiv dacă nu ai semnătura legată la el. E destul de logic.

neamtun

#3 Mesaj de neamtun »

In prima faza a facut doar actualizare program, fara generare cod, si tot nu mergea.

neamtun

#4 Mesaj de neamtun »

Gata. am rezolvat.

ciobotarum

#5 Mesaj de ciobotarum »

Am urmatorul mesaj din Saga: Nu exista niciun CIF pentru care sa aveti drept in SPV.

Am primit mesajul de activare cont de la MF, am intrat in SPV cu certificatul si mi-am descarcat niste documente, am actualizat versiunea programului la 576, am incercat sa generez codul de cateva ori, am resetat codul desi nu mi se generase nimic, nu stiu ce sa mai fac, va rog sa ma ajutati. Mentionez ca este prima oara cand generez cod pe aceasta firma si astazi am primit mesajul de activare cont SPV.

Multumesc anticipat celor care imi vor da o solutie!

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Incearca maine sau poimaine. Pana ce se actualieaza baza de date la ANAF mai tine putin.

ciobotarum

#7 Mesaj de ciobotarum »

@balazse

Mulțumesc! Așa am făcut, am lasat-o baltă și a doua zi n-am mai avut nicio problemă! De unde și expresia: "Ce poți face azi, nu lăsa pe mâine, lasă pe poimâine că până atunci, poate, se rezolvă de la sine sau nu mai e necesar”

Scrie răspuns