E-factura
Re: E-factura
Revin cu codurile ean. Profi mi-a furnizat coduri ean. Pe care le-am introdus . Astazi ai revenit cu un email ca facturile sunt incomplete si ca nu apar codurile ean in e-factura.
Nu sunt acestea? Mie astea imi apar cand descarc e-factura transmisa lor, iar ei spun ca nu apar.
Nu mai stiu cum sa fac facturile. Va rog daca cineva mai factureaza la Profi si ma poate ajuta. Va multumesc!
Identificator vanzator articol pentru linia 1 :00000022
Identificator cumparator articol pentru linia 1 : 5351
Identificator vanzator articol pentru linia 2 :00000019
Identificator cumparator articol pentru linia 2 : 5352
Nu sunt acestea? Mie astea imi apar cand descarc e-factura transmisa lor, iar ei spun ca nu apar.
Nu mai stiu cum sa fac facturile. Va rog daca cineva mai factureaza la Profi si ma poate ajuta. Va multumesc!
Identificator vanzator articol pentru linia 1 :00000022
Identificator cumparator articol pentru linia 1 : 5351
Identificator vanzator articol pentru linia 2 :00000019
Identificator cumparator articol pentru linia 2 : 5352
-
In ecran "Fisiere" articole in colt dreapta sus vedeti ca aveti un buton functional "Cod CI.." Completati cu codurile primite de la client(cumparator) si nu veti mai avea probleme cu facturile. Buton functional "Cod CI.." permite introducerea codurilor de articol pe care le folosesc clienții, aferente articolului curent. Această opțiune este utilă în cazul în care se folosește sistemul de transfer al facturilor prin fisiere XML sau în relația cu retaileri mari, care impun să apară propriile coduri pe facturi. Daca sunt introduse, aceste coduri vor apărea pe factura către client.
- chirigiui509
Corecția facturilor o faceți potrivit prevederilor de aici https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/legislatie/Cod_fiscal_norme_2023.htm#A330
pentru @tompao
pentru @tompao
-
Buna, am aceeasi eroare ''Lipsa cod EAN din BT-157 la una sau mai multe linii din factura'', primita de la PROFI ROM FOOD,desi am introdus codurile produselor. Unde ne putem adresa celor de la Saga poate ne ajuta ei.
În articole la articol setați cod articol clienți în ecranul ce vă apare când apăsați butonul "Cod Cl....".
Operați acolo codul primit de la Profi.
Operați acolo codul primit de la Profi.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Multumesc pentru raspuns, problema este codul de bare, la mine este acelasi cu cod produs, ex. cod paine alba 0757226224696, la cod bare cand introduc numarul la articole CB in programul saga si doresc sa il salvez imi salveaza doar 757226224696, codul de bare este cu 0. Am operat si cod articol client, aceeasi eroare.
Am introdus in CI codurile primite de ei si ei sustin mai departe ca nu le apare in randul BT-157 codul EAN
-
Cred ca au probleme la programul de preluare sau "la cap", am verificat xml si apar toate informatiile cerute, doar ei nu le vad. Am disctat cu cineva care foloseste WinMentor, aceeasi eroare.
Buna ziua,
Un furnizor de servicii imi emite facturi cu un numar care contine caracterul "/". Din acest motiv programul imi preia toate facturile emise de acest furnizor cu numarul 2024 (ex: 0000020530/2024; 0000020470/2024 etc). Ce pot face pentru ca saga sa preia numarul integral al facturii si nu doar ce este scris dupa "/"?
Va multumesc,
Un furnizor de servicii imi emite facturi cu un numar care contine caracterul "/". Din acest motiv programul imi preia toate facturile emise de acest furnizor cu numarul 2024 (ex: 0000020530/2024; 0000020470/2024 etc). Ce pot face pentru ca saga sa preia numarul integral al facturii si nu doar ce este scris dupa "/"?
Va multumesc,
buna ziua, am o mare rugaminte de transmis echipei de la Saga : sa putem atasa arhiva la RO e-factura din program asa cum atasam la bilant sau declaratia 300. Multumesc anticipat.
Odata importate facturile primite nu le mai poti vedea in E-factura. Am importat datele si din greseala le-am sters. Ce p[ot sa fac?
Pentru LazarD187
Acest tip de solicitare trebuie sa le trimiti direct echipei Saga.
Datele de contact le gasesti aici:
https://www.sagasoft.ro//contact.php
Pentru TomaiagaV
Pune bifa la "Inclusiv facturi transmise anterior (pentru rectificative) și facturi în curs de procesare".
Acest tip de solicitare trebuie sa le trimiti direct echipei Saga.
Datele de contact le gasesti aici:
https://www.sagasoft.ro//contact.php
Pentru TomaiagaV
Pune bifa la "Inclusiv facturi transmise anterior (pentru rectificative) și facturi în curs de procesare".
-
Buna ziua,
Ati rezolvat ceva cu codurile BT-157 (codurile CB din Saga) ?
Am introdus aceste coduri in CB (Articole), acestea apar in listare sub denumirea articolului, dar PROFI continua sa trimita mesajul : ,,lipsa cod EAN din BT-157 la una sau mai multe linii din factura.''
Multumesc.
Pentru AngelescuE
Ai verificat fisierul xml, daca apar datele in cauza?
Ai verificat fisierul xml, daca apar datele in cauza?