E-factura
Re: E-factura
Apar in coloanele respective sau in alte sectiuni?
Daca apar corect, atunci trebuie mentionat acest lucru catre Profi si sa revizuiasca lucrurile, poate se prelucreaza automat datele din fisierele xml in baza lor de date.
Daca apar corect, atunci trebuie mentionat acest lucru catre Profi si sa revizuiasca lucrurile, poate se prelucreaza automat datele din fisierele xml in baza lor de date.
-
Buna ziua
Am o intrebare Asociatiile de proprietari trebuie sa incarce facturile pe spv ?
Eu sunt beneficiar pot dedeuce cheltuiala daca asociatia nu trasmite factura in spv ?-01/07/2024-
Multumesc
Am o intrebare Asociatiile de proprietari trebuie sa incarce facturile pe spv ?
Eu sunt beneficiar pot dedeuce cheltuiala daca asociatia nu trasmite factura in spv ?-01/07/2024-
Multumesc
-
Da, pentru proprietari si clienti;
-
Nu am rezolvat. eu le-am intradus in Cb , ei spun ca nu apar. Eu m-am uitat pe xml si nu inteleg unde e randul B157.angelescue scrie: ↑Dum Iul 28, 2024 3:12 pmBuna ziua,
Ati rezolvat ceva cu codurile BT-157 (codurile CB din Saga) ?
Am introdus aceste coduri in CB (Articole), acestea apar in listare sub denumirea articolului, dar PROFI continua sa trimita mesajul : ,,lipsa cod EAN din BT-157 la una sau mai multe linii din factura.''
Multumesc.
Buna ziua. Stiti cumva daca facturile emise de Registrul Comertului sunt valabile si daca nu sunt transmise prin E-factura?
-
Re: cod ean
Va rog ajutati-ma și spuneți unde ați pus bifa sa va apară aceste coduri ean în câmpul Bt 157!!
Multumesc
Multumesc
-
Re: cod ean
Va rog ajutati-ma și spuneți unde ați pus bifa sa va apară aceste coduri ean în xml???
MULȚUMESC
MULȚUMESC
Mergi la "iesiri" -> "tiparire" -> "configurare" -> "setari factura" -> pui bifa la "cod de bare numeric inclus".
La "e-factura" alegi formularul in cauza.
La "e-factura" alegi formularul in cauza.
https://forum.sagasoft.ro/memberlist.php?mode=viewprofile&u=39505
Buna ziua , a-ti rezolvat codurile in e-factura pentru client PROFI , sunt in aceasi situatie .
Buna ziua , a-ti rezolvat codurile in e-factura pentru client PROFI , sunt in aceasi situatie .
Pentru PopaA139
Ai incercat cele mentionate mai sus si nu functioneaza?
Ai incercat cele mentionate mai sus si nu functioneaza?
Buna , da am incercat dar tot primesc mesaj lipsa cod EAN , am vorbit si la saga pentru aceasta problema , am urmat pasi indicati de ei si e la fel.
Deci, inainte de a trimite in e-factura se poate face o previzualizare si atunci se genereaza si fisierul xml, deschizi xml-ul si verifici daca codul de bara se afla unde trebuie.
Primitorul poate sa tot trimita mesaj, poate la ei ii problema, poate trebuia sa le trimiteti un raspuns cu o imagine despre locul unde se afla in xml, poate ei prelucreaza automat fisierul xml si este setat diferit programul lor.
Primitorul poate sa tot trimita mesaj, poate la ei ii problema, poate trebuia sa le trimiteti un raspuns cu o imagine despre locul unde se afla in xml, poate ei prelucreaza automat fisierul xml si este setat diferit programul lor.
Buna ziua! Cum gestionati voi situatia in care aveti o factura de la furnizor si nu apare prin e-factura? Si ma refer la furnizorii mari, unde nu ai cu cine vorbi la telefon sa-ti rezolvi problema nici sa dai cu tunul, gen Kaufland.
dacă ai factura de la furnizor și nu a intrat prin e-factura.. eu am introdus-o pe intrari.. nu stiu ce s-ar putea face altceva..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”