Stocuri
Re: Stocuri
Buna ziua!
Multumesc, Imi puteti si spune cum ar trebui sa procedez?
Multumesc, Imi puteti si spune cum ar trebui sa procedez?
Si taxa de uzura la paleti unde trebuie trecuta tot in 358? Tinand cont ca sunt beneficiar eu ii platesc furnizorului taxa de uzura la paleti, fara sa o mai recuperez.
Multumesc,
Multumesc,
Si cum voi putea modifica un pret al unui articol dintr-o factura emisa in luna iulie, dupa ce voi inchide luna? Pana in acest moment am reusit sa modific preturi , doar dupa ce am devalidat factura.
Multumesc,
Multumesc,
@rustii - taxa nerecuperabilă o treceți pe costuri. De ce pe 358?
Cum adică să modificați un preț pe o factură validată și o lună închisă?!!
Cum adică să modificați un preț pe o factură validată și o lună închisă?!!
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Am o factura de la furnizor primita in luna iulie. La un articol am pus un pret de vanzare. Luna viitoare (septembrie) vreau sa ii modific pretul de vanzare la respectivul articol. Mentionez ca am un stoc mai mare, pe care nu o sa il termin de vandut pana in septembrie. Cum procedez? Multumesc,
Si care ii problema?
Lucrezi cumva cantitativ-valoric? Daca da, atunci nu are nici un rost sa lucrezi la pret de vanzare.
Lucrezi cumva cantitativ-valoric? Daca da, atunci nu are nici un rost sa lucrezi la pret de vanzare.
Da asa lucrez. Cantitativ-valoric la pret de vanzare. Asa mi-a spus contabila sefa.
Contabila sefa ti-a spus ceva ce este greu de pus in practiva si fara rost, deoarece doar iti ingreunezi viata, nu are nici un rost sa lucrezi ca atare, o data ce ai o evidenta cantitativ-valorica, iar pretul de vanzare se poate seta la nivel de articol.