Buna seara!
Vin si eu cu o intrebare. Sunt la inceput de drum cu Saga PS(cu saga C am vechime).
Am incasari din vanzari prin numerar si prin POS-( banca).Operez incasarile in numerar si apoi cele prin extras.
Administratorul merge la banca si ridica numerar. Cu incasarile din vanzari, e clar! Dar retragerea de numerar- pe plati nedeductibile, si apoi trebuie sa operez si in casa ridicarea de numerar, pe incasari nedeductibile? Eu asa inteleg!!!!
Si o a doua problema ,care sunt documentele care tb.listate lunar??? Reg.de casa, Reg.de incasari si plati???
Va multumesc pentru cine imi poate da o mana de ajutorI O seara frumoasa!!!!
registru casa saga ps
-
Re: registru casa saga ps
Buna seara!
Stimati colegi, nu ma poate ajuta si pe mine cineva cum se in registreaza depunere si retragerea de numerar de la banca in casa in Saga PS ???
Am mare nevoie de sfaturile voastre!
Va multumesc anticipat pentru ajutoooor!!!
Stimati colegi, nu ma poate ajuta si pe mine cineva cum se in registreaza depunere si retragerea de numerar de la banca in casa in Saga PS ???
Am mare nevoie de sfaturile voastre!
Va multumesc anticipat pentru ajutoooor!!!
Retragerea de numerar il treci utilizand codul "008 - deconturi".
La registru de casa nu trebuie sa il inregistrezi.
De ce ai tiparii registru de casa la Saga PS? Doar RJIP.
PS. Ai rabdare, fiecare raspunde in timpul liber, precum daca stie sa ofere un raspuns.
La registru de casa nu trebuie sa il inregistrezi.
De ce ai tiparii registru de casa la Saga PS? Doar RJIP.
PS. Ai rabdare, fiecare raspunde in timpul liber, precum daca stie sa ofere un raspuns.
-
Buna ziua!!
Ma iertati daca am fost putin mai insistenta, dar ma poticnisem acolo si nu mai puteam trece!!
Ma gandeam ca nu era ceva prea complicat si mai multa lume lucreaza in prog.Saga PS!!
O zi buna !!!
Ma iertati daca am fost putin mai insistenta, dar ma poticnisem acolo si nu mai puteam trece!!
Ma gandeam ca nu era ceva prea complicat si mai multa lume lucreaza in prog.Saga PS!!
O zi buna !!!