COD EAN pe factura emisa
COD EAN pe factura emisa
Buna ziua, folosesc SAGA PS si am un nou client care imi solicita ca codul EAN in E Factura la BT 157, iar eu am trecut-o la date firma dar nu intra pe pozitia BT 157. Unde ar trebui sa o trec in factura emisa de mine? Multumesc!
Re: COD EAN pe factura emisa
https://manual.sagasoft.ro/sagaps/topic-80-e-factura.html
Vezi secțiunea E-factura documentatie
Vezi secțiunea E-factura documentatie
Bună seara, ați reușit să rezolvați problema?
Nici eu nu reușesc să-i dau de capăt…
Nici eu nu reușesc să-i dau de capăt…
-
In meniu "Fisiere" ecran "Articole" aveti si un buton functional C.I. ... - care permite introducerea codurilor de articol pe care le folosesc clienții, aferente articolului curent. Această opțiune este utilă în cazul în care se folosește sistemul de transfer al facturilor prin fisiere XML sau în relația cu retaileri mari, care impun să apară propriile coduri pe facturi. Daca sunt introduse, aceste coduri vor apărea pe factura către client.
Exact acolo am introdus codul însă nu s a transmis încât am primit înapoi mesaj de eroare cum ca lipsește codul EAN
Pentru CirdeiD
La "iesiri" -> "tiparire" ai pus bifa la "cod de bare numeric inclus"? Precum la "e-factura" -> "configurare" ai ales formularul de tiparit setat la "tiparire"?
La "iesiri" -> "tiparire" ai pus bifa la "cod de bare numeric inclus"? Precum la "e-factura" -> "configurare" ai ales formularul de tiparit setat la "tiparire"?
Da, la ambele! Însă ce am eu nevoie nu e codul de bare pentru ca eu nu vând ambalat deci nu generez cod de bare… vânzând vrac clientul îmi cere să apară un cod de 4 cifre care mi-l dă el…
Atunci treci acel cod in coloana "informatii suplimentare" de la nivel de articol, iar la tiparire sa treci bifa la "informatii suplimentare de la detaliile facturii incluse".
Ar fi optim ca pe viitor sa mentionezi exact ce doresti.
PS. Foloseste sectiunea "raspuns rapid" si nu butonul citeaza, cand vrei sa raspunzi.
Ar fi optim ca pe viitor sa mentionezi exact ce doresti.
PS. Foloseste sectiunea "raspuns rapid" si nu butonul citeaza, cand vrei sa raspunzi.
Am făcut exact așa și am primit același mesaj de eroare pentru lipsa cod BT- 157…
Cum adica "mesaj de eroare"?
Ai verificat fisierul xml?
Ai verificat fisierul xml?
Re: COD EAN pe factura emisă
Adică primesc mesaj pe e factura de la client care mă informează ca nu am completat anumite informații, mai exact “Lipsa cod EAN din BT-157 la una sau mai multe linii din factura.”
Mai intreb o data, ai verficat fisierul xml daca chiar nu apar?
Da, nici pe xml nu apare nimic
Atunci nu ai facut cele mentionate.
buna ziua, Carrefour cere cod EAN pe e factura, am introdus en articol cod de bare , dar cand am generat e factura apare acel numar in"" cbc:ID schemeID="0160">5940477601070 e bine asa , nu apare un BT 157.