Am dat un avans prin banca unui angajat in luna martie suma x ,avans care nu a fost stins in totalitate si doresc sa stiu cum inchideti dvs aceste avansuri.
Ex: eu am primit astazi(dupa 6 luni de la avans) o fact de la Fz si am inreg asa:
la plata aleg 542.02 apoi fac DP pe care scriu Justificare din avans sau ma duc la Decont de chelt si listez iar la sume sus nu trec nimic decat fact primita
cum procedati
DECONT CHELTUIELI
Re: DECONT CHELTUIELI
Daca ai bani in 542 nejustificati nu e logic ca inchizi factura (plata) prin 542?! Despre ce dispozitie de plata vorbesti si ca ai scrie pe ea justificare avans, justificarile se fac prin facturi si bonuri fiscale prin deconturile de cheltuieli, iar cu dispozitia de plata platesti, dai bani.
Re: DECONT CHELTUIELI
de fapt altceva vroiam saspun si anume:
daca am bani in 542 si vine dupa cateva lunic cu facturi ,ii fac un decont le enumar pe toate ,ii dau nr la acest decont si atat.Toate facturile le operez prin 542 .
daca am bani in 542 si vine dupa cateva lunic cu facturi ,ii fac un decont le enumar pe toate ,ii dau nr la acest decont si atat.Toate facturile le operez prin 542 .