Buna ziua,
Am preluat contabilitatea unei societati si in balanta are sold la conturile 666 si 665, soldurile sunt nesemnificative 0,12 lei si 1,68 lei.
Cum se pot inchide aceste conturi ca pe balanta sa apara 0?
Multumesc mult!
Cont 666
-
Re: Cont 666
Conturile 665 si 666 sunt conturi de cheltuieli si se inchid la sfarsitul fiecarei luni prin 121. La sfarsitul lunii nu pot avea sold ...asa ca, nu inteleg cum le-ati preluat cu sold.
@ costanc757: .. se pare ca fostul contabil a mai facut jonglerii dupa inchiderile de luni, poate chiar direct in articole contabile (sau fara a devalida lunile respective) si de aceea apar ..
@precupl39: .. intai fa o salvare a bazei de date, apoi mergi cateva luni in urma si vezi in ce luna au ramas cu sold cheltuielile respective .. apoi te duci si devalidezi pana la luna/lunile respective si doar inchizi/validezi inapoi lunile, pana la zi .. (sa iti arunci ochii si la "calcul diferente de curs" de la "Inchidere luna" .. sa fie calculate, validate etc.)
@precupl39: .. intai fa o salvare a bazei de date, apoi mergi cateva luni in urma si vezi in ce luna au ramas cu sold cheltuielile respective .. apoi te duci si devalidezi pana la luna/lunile respective si doar inchizi/validezi inapoi lunile, pana la zi .. (sa iti arunci ochii si la "calcul diferente de curs" de la "Inchidere luna" .. sa fie calculate, validate etc.)
-
Pai, si chiar daca a facut jonglerii eu zic ca tot trebuia sa vada ca a ramas cu sold in balanta? Intreb si eu inutil....
@ovidiuo Multumesc foarte frumos! Asa este, a inregistrat (manual nu prin validare ) diferente de curs si dobanzi, dupa ce a inchis luna. Pentru ca erau vechi din 2019, am inchis si eu luna si dupa inchidere am inregistrat NC manual la luna respectiva cu minus ca sa am balanta ''curata''. A functionat dar nu cred ca este foarte corect.