Multumesc!
Client- server
-
Client- server
Buna ziua, doresc sa fac bilantul interimar si imi apare urmatoare notificare:
, desi eu nu doresc sa fac aceste mofificari. Poate cineva sa ma ajute sa pot genera bilantul ?
Multumesc!
nterimar si imi apare urmatoare notificare:Multumesc!
Re: Client- server
Vezi e-mail-ul trimis de Saga.
Ca urmare va trebui sa treci pe varianta client-server sau WEB.2. Incepand cu aceasta versiune vom incepe o campanie de modernizare a programului, prin comutarea in sistem client-server a tuturor bazelor de date. Aceasta actiune se impune pentru a depasi limitarile bazei de date din sistem standard pe de o parte, iar pe de alta parte, din necesitatea tratarii unitare ale aplicatililor pe care le furnizam.
In acest scop, in mod gradual, o serie de functionalitati ale programului nu vor mai fi accesibile in varianta standard.
In acesta versiune, bilantul va putea fi generat doar din varianta client-server.
Acest proces va fi definitivat inainte de sfarsitul anului.
Daca programul nu este accesat prin retea, ci doar local, nu trebuie decat sa apasati butonul "Comuta în sistem client-server - server" din ecranul "Intretinere BD", pagina "Client - server".
Daca programul este accesat prin retea, trebuie sa fie instalat atat pe server cat și pe fiecare statie de pe care este accesat. Sunt necesare licente pentru server si fiecare statie in parte.
Aveti in vedere ca daca migrati in SAGA WEB nu mai sunt necesare licente suplimentare, accesul la baza de date fiind posibil de pe orice calculator cu net, prin platforma WEB.
-
si unde se duc aceste date, eu nu am web cu nimeni deci, de ce client server? In plus nu imi mai apare fereastra de microintreprindere 

' Acest proces va fi definitivat inainte de sfarsitul anului.
Daca programul nu este accesat prin retea, ci doar local, nu trebuie decat sa apasati butonul "Comuta în sistem client-server - server" din ecranul "Intretinere BD", pagina "Client - server". Ati citit si aplicat ce scrie in email-ul de la saga sau de catre Balazse?
Daca programul nu este accesat prin retea, ci doar local, nu trebuie decat sa apasati butonul "Comuta în sistem client-server - server" din ecranul "Intretinere BD", pagina "Client - server". Ati citit si aplicat ce scrie in email-ul de la saga sau de catre Balazse?
Pentru ConstantinD337
Daca optezi pentru varianta WEB atunci datele ajung in cloud, mai multe poti citii aici:
https://www.sagasoftware.ro/saga-web-saga-intr-o-noua-perspectiva/
Optiunea de "impozit pe venit (microintraprindere)" a fost mutat (in coloana configurare societati) in mijlocul ferestrei.
Daca optezi pentru varianta WEB atunci datele ajung in cloud, mai multe poti citii aici:
https://www.sagasoftware.ro/saga-web-saga-intr-o-noua-perspectiva/
Optiunea de "impozit pe venit (microintraprindere)" a fost mutat (in coloana configurare societati) in mijlocul ferestrei.
-
Eu nu am activa partea cu "client-server" ca sa pot comuna la varinata fara WEB. Oare s-a dezactivat si nu mai putem reveni la varianta locala?
-
Buna ziua,
Eu lucrez 5 firme ,pe un singur calculator....am licenta normala conta si stocuri..mai am nevoie sa achizitionez alta licenta web?
Ca nu am inteles prea bine
Multumesc
Eu lucrez 5 firme ,pe un singur calculator....am licenta normala conta si stocuri..mai am nevoie sa achizitionez alta licenta web?
Ca nu am inteles prea bine
Multumesc
daca vrei să le schimbi să lucrezi pe WEB, se poate pe aceeași licență dar numai 3 firme.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Multumesc pentru raspuns
Voi lucra ca si pana acum in versiune clasica,deci nu o sa am nevoie de alta licenta
Voi lucra ca si pana acum in versiune clasica,deci nu o sa am nevoie de alta licenta
Buna ziua, am trecut societatea in Clinet-server si imi apar datele 01.06.24-31.10.24; daca mai am inregistrari contabile de inregistrat in perioada 01.01.24-01.06.24 le operez pur si simplu?
-
Aplicatia are buton pentru modificarea perioadei.
-
Buna ziua,
Eu lucrez doar de pe laptop-ul meu si teoretic nu imi trebuie varianta client server server.Ce fac in situatia in care vreau sa initiez un bilant interimar si programul imi spune ca trebuie sa trec in varianta web.Va fi necesar (obligatoriu) sa trecem in 2025 in varianta web?
Eu lucrez doar de pe laptop-ul meu si teoretic nu imi trebuie varianta client server server.Ce fac in situatia in care vreau sa initiez un bilant interimar si programul imi spune ca trebuie sa trec in varianta web.Va fi necesar (obligatoriu) sa trecem in 2025 in varianta web?
nu.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Parca client-server si web sunt lucruri diferite. Trebuie sa treci in client-server, dar nu si in web.
variata web e optionala cea de clent server e cam obligatorie chiar daca nu lucrati in retea.