Buna ziua,
Nu mi s-a intamplat pana acum cu nici un program de contabilitate sa patesc asa ceva.
La intrari, pe o factura de achizitii, clientul meu a cumparat doua apartamente pe firma.
Am configurat ca de obicei la mijloace fixe, furnizorul prin 404, etc...
Dar cand merg la mijloace fixe apare doar primul apartament de pe factura!!
Cum si de ce patesc asa ceva??
Si cum as putea rezolva.
Va multumesc
Iulia
Inregistrare mijloace fixe
Re: Inregistrare mijloace fixe
..păi și dacă îl adăugați manual și al doilea.. ? e vreo problema?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
si daca am 100, adaug manual toate???
marturisesc ca nu mi s-a intamplat pana acum cu niciun program de contabilitate
marturisesc ca nu mi s-a intamplat pana acum cu niciun program de contabilitate
din cont 401 ca furnizor va propune inregistrarea la imobilizari..
din contul 404 din păcate, nu. de asta am zis că trebuie să le introduceți manual.
din contul 404 din păcate, nu. de asta am zis că trebuie să le introduceți manual.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Întotdeauna în program doar prima înregistrare este adăugată în tabela de imobilizări. Nu toate. Indiferent că se folosește 401 sau 404.
Restul le adăugați manual. Puteți face export în excel a detaliilor acelei intrări și să luați de acolo cu copy/paste denumirea și valoarea.
Restul le adăugați manual. Puteți face export în excel a detaliilor acelei intrări și să luați de acolo cu copy/paste denumirea și valoarea.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.