ID din SPV

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
berceal550

ID din SPV

#1 Mesaj de berceal550 »

Nu ar fi mai bine si mai usor pentru toata lumea, daca pe nota de receptie s-ar tipari si acel id primit din SPV?

tomac

Re: ID din SPV

#2 Mesaj de tomac »

Realizați că NIR se poate face și în baza unui aviz, nu?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

berceal550

#3 Mesaj de berceal550 »

Da. asta nu ar fi un impediment

ozea312

#4 Mesaj de ozea312 »

Ar fi buna acea informatie sa apara pe NIR din momen ce nu mai avem forma pdf descarcata in calculator

tomac

#5 Mesaj de tomac »

@berceal, deci vreți ca pe NIR să apară id din SPV chiar dacă NIR se întocmește în baza unui aviz și considerați că ăsta nu e un impediment? Cred că trebuie să vă mai gândiți. Aparent nu pricepeți cum e cu avizele.

@ozea312 - cine vă oprește să generați acel pdf dacă aveți nevoie de el?!

berceal550

#6 Mesaj de berceal550 »

de unde se listeaza acel pdf? ca nici eu nu-l mai gasesc. Pana acuma listam acel pdf care se descarca in calculator si impreuna cu avizul care venea ( in format pe hartie) si era ok. acuma nu mai dau de formularul acela pdf pentru ca in calculator se descarca doar fisierul xml si o arhiva zip.

herganiec

#7 Mesaj de herganiec »

@berceal550 actualizeaza programul la zi descarca din spv o factura si o sa vezi ca a revenit si pdf.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

tomac

#8 Mesaj de tomac »

Apăsați butonul ce deschide locația în care s-a descărcat și se generează și acel pdf automat

nasteaf

#9 Mesaj de nasteaf »

Si daca ai 20 e-Facturi de descarcat, sa apesi butonul pe fiecare factura ca sa genereze acel pdf???

herganiec

#10 Mesaj de herganiec »

da. ca oricum il deschizi ca sa il listezi nu?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

berceal550

#11 Mesaj de berceal550 »

tomac scrie: Joi Oct 17, 2024 1:19 pm Apăsați butonul ce deschide locația în care s-a descărcat și se generează și acel pdf automat
numai la mine nu se descarca si pdf? eu nu mai gasesc in folderul in care se descarca de pe e-factura fisierul pdf? gasesc doar in format .xml si o arhiva zip

berceal550

#12 Mesaj de berceal550 »

tomac scrie: Joi Oct 17, 2024 8:45 am @berceal, deci vreți ca pe NIR să apară id din SPV chiar dacă NIR se întocmește în baza unui aviz și considerați că ăsta nu e un impediment? Cred că trebuie să vă mai gândiți. Aparent nu pricepeți cum e cu avizele.
Pai in spv nu se incarca decat facturile emise. asa ca avand acel id din spv, vom putea dovedi ca exista si factura emisa de acel furnizor.

in aceasta situatie suntem pusi cu cei de la METRO. ei nu mai emit facturi, doar avize, iar facturile le incarca in spv. Asa mai procedeaza si alti mari agenti comerciali

tomac

#13 Mesaj de tomac »

Așa. Și ce logică are atunci acel ID pe o recepție făcută anterior acelei facturi?! Că nu pricep.

Scrie răspuns