Preluarea datelor unei societăți existente într-o bază de date noua Saga C, sistem client-server

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
pinteae

Preluarea datelor unei societăți existente într-o bază de date noua Saga C, sistem client-server

#1 Mesaj de pinteae »

Buna ziua,
Daca v-ati confruntat cu urmatoarea situatie, va rog sa-mi dati un sfat.
Doresc sa preiau datele unei firme, existente in SAGA, intr-o firma noua.
Baza de date a firmei, este comutata in modul client-server.
Am creat noua firma si incerc sa preiau automat baza de date.
In varianta actuala de functionare, nu se mai poate alege optiunea "Preiau inregistrarile introduse pana la zi".
Dupa preluare, soldurile la zi din noua firma, difera de cele existente in vechea firma.
Stiti cumva cum poate fi rezolvata aceasta situatie?
Am trimis un mail catre echipa SAGA, dar inca nu am primit niciun raspuns.
Multumesc.
Eugen Pintea

herganiec

Re: Preluarea datelor unei societăți existente într-o bază de date noua Saga C, sistem client-server

#2 Mesaj de herganiec »

să ne scrii cum ai rezolvat.. am aceeași problema.. am creat altă firma cu 01.10 și am preluat soldulrile automat din vechea firmă dar nu se mai pot prelua datele din cursul lunii octombrie..
.. o să încerc eventual.. prim import din arhiva Saga să import datele din 01.10 pîână la zi..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

ferenta192

Re: Preluarea datelor unei societăți existente într-o bază de date noua Saga C, sistem client-server

#3 Mesaj de ferenta192 »

Nu stiu daca zic bine, dar vin cu o parere! Este posibil ca trebuie setat acelasi interval la ambele firme, sus in bara de meniu la "Interval", inainte de transferarea bazei de date de la o firma la alta?
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

normal la o preluare solduri intr-o firma noua se alege doar data de preluare.. restul ar trebuie sa stie programul..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Administrator

#5 Mesaj de Administrator »

S-a rezolvat. Reactualizati.

gheorghem306

#6 Mesaj de gheorghem306 »

Buna ziua ,
Sunt o contabila mai in varsta ( 60 de ani ) si am reusit sa fac urmatoarea bocana . La crearea unei firme noi am avut surpriza sa apara etichete pe care nu le stiam ,si de care am incercat sa scap cat mai repede , printre ele am fost intrebata de utilizator si parola , am dat enter si am intrat in ecranul utilizatori /administrare unde m-am poticnit dupa ce am apucat sa declar cate ceva si atunci am inchis aplicatia . La redeschidere mi-a cerut utilizator si parola , nu am putut accesa SAGA , am resetat calculatorul , dar degeaba si atunci am reinstalat ultima versiune . Am reusit sa intru in aplicatie dar la firma noua mi-a aparut o informare ca : server interval 01.06-30.10.2024 , iar la restul firmelor imi apare la titlu (dupa ce selectez firma ) denumirea firmei firmei urmata de cuvantul contabil .
Nu stiu ce am facut, ce am modificat , unde si cum ,si nici nu ma pricep . Rugamintea mea era sa imi spuneti cand si cum pot contacta un reprezentant SAGA care sa repare "minunea "mea , eventual contra cost. Gheorghe Mariana 0721576927

Scrie răspuns