e-factura

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
neamtc

e-factura

#1 Mesaj de neamtc »

Buna colegi oare de ce pentru luna octombrie cand am preluat e-factura nu am si pdf -ul facturii in arhiva, eu de acolo listez fct si acum nu mai pot, va rog ajutor

tomac

Re: e-factura

#2 Mesaj de tomac »

Ba da, puteți deschide acel pdf în continuare. Apăsați butonul de deschidere a facturii importate direct din ecranul intrări. Butonul are ca pictogramă iconița unui folder și este situat în partea dreapta sus a ecranului (lângă detalii).
Motivul pentru care nu se mai descarcă automat era trecut în mailul legat de versiunea 581, dar aparent lumea nu mai citește mailurile primite.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

gheorghei642

#3 Mesaj de gheorghei642 »

SAGA C.3.0.581
S-a actualizat D112.

IMPORTANT
Din acesta versiune s-a eliminat generarea automata a fisierelor PDF asociate e-facturilor primite, pentru ca incetineau foarte mult procesul de descarcare, din cauza limitarilor serviciilor ANAF. Acestea nu trebuie stocate, avand doar caracter consultativ, si pot fi in continuare vizualizate cu butonul "PDF e-Fact", din pagina "Import e-Facturi primite" a ecranului "e-Facturi".

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Se pot vizualiza și dacă se apasă butonul de care spun eu, după import din ecranul intrări. Dacă nu funcționează cum spus, trebuie refăcută actualizarea și se rezolvă.

gheorghei642

#5 Mesaj de gheorghei642 »

Chiar si refacuta actualizarea, la apasarea butonului se afiseaza un ecran de atentie(!)cu urmatorul text: Nu exista e-Facturi asociate automat cu acest document.

stanescue731

#6 Mesaj de stanescue731 »

Si nu aveti nici xml?Daca nu,trebuie sa le descarcati din spv anaf.

tomac

#7 Mesaj de tomac »

Înseamnă că a fost importatată pe un alt calculator.

tudosien

#8 Mesaj de tudosien »

Am acum si eu situatia asta. Am lucrat in SagaWeb pe un laptop si am importat toate facturile pe 10/2024 pt o firma iar acum pe calculatorul pe care am Saga instalat local primesc mesajul "Nu exista e-Facturi asociate automat cu acest document". S-au salvat pe undeva in laptop ca eu nu le gasesc?

Scrie răspuns