PDF E FACTURA

Chestiuni specifice programului SAGA PS
trifand340

PDF E FACTURA

#1 Mesaj de trifand340 »

Buna ziua,oare ce trebuie sa fac sa mi se salveze si in pdf facturile din SPV,nu se mai salveaza decat xml.Si la PS si la C.
Multumesc

herganiec

Re: PDF E FACTURA

#2 Mesaj de herganiec »

după ce le importați puteți apăsa butonul din dreapta sus și le vedeți pdf.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

costanc757

#3 Mesaj de costanc757 »

Dupa ce le importati facturile se salveaza automat si in PDF

neamtur

#4 Mesaj de neamtur »

Daca vizualizezi factura in PDF cum mentiona herganiec vei gasi fisierul PDF salvat in E-facturi saga ( directorul unde se salveaza xml-urile si semnatura din e-factura). Daca nu vizualizezi factura in PDF nu se salveaza automat fisierul in arhiva e-factura. Sper ca cei de la saga sa corecteze acest aspect tinand cont ca suntem doar economisti. Eu fac back-up la arhiva deoarece am pierdut-o la un moment dat si imi este util sa vizionez facturile in format PDF fara sa apelez la programul saga.
Multumesc,

neagug782

#5 Mesaj de neagug782 »

Nu s-au salvat automat in pdf, am incercat sa listez acum tot ce am emis in 2025 si sunt doat xml. Am verificat si pt clientul meu facturile primite si la fel, nu sunt salvate si-n PDF. Ce as mai putea face?

balazse246

#6 Mesaj de balazse246 »

Si care ii problema cu fisierul xml?

herganiec

#7 Mesaj de herganiec »

neagug782 scrie: ↑Joi Oct 16, 2025 3:33 pm Nu s-au salvat automat in pdf, am incercat sa listez acum tot ce am emis in 2025 si sunt doat xml. Am verificat si pt clientul meu facturile primite si la fel, nu sunt salvate si-n PDF. Ce as mai putea face?
Faci listarea din SAGA. Te poziționezi pe factura dorită, apoi în dreapta sus ai un buton apeși pe el și se generează PDF care il listezi.
Nu poți lista facturile toate odată, doar un câte una.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

Scrie răspuns