Buna ziua.
Astazi, cand am vrut sa deschid balanta din program, m-am trezit cu mesajul..Operatiune inaccesibila
Aceasta functionalitate este accesibila doar in sistem client-server
Trebuie sa comutati in sistem client-server-server din ecranul "intretinere BD"..
Ieri am facut doar actualizare la saga si atat.
Ma puteti ajuta ?
Am in program o singura societate..
balanta saga
- nicolaescu112
Re: balanta saga
Lansati programul "ca administrator", accesati meniu "Administrare->Intretinere BD->Client-Server si accesati "Comuta în sistem client-server - server".
Multumesc.
Zi linistita.
Zi linistita.
-
Buna ziua,
Am intampinat aceeasi problema cu balanta. Am lansat programul "ca administrator" (adica din Windows cu drept de administrator).
Atunci a vrut sa instaleze Firebird ODBC driver 2.0.5.156 (x64)... am dat OK.
Dar in timpul instalarii a aparut eroarea: "File access is denied" pentru un anumit fisier localizat in folderul saga c.3.0\0001_arh_21-11-2024\saft_furnizori.dbf 1705
Am dat OK si a mai dat eroarea "The directory is not empty. 1962". Am dat iar OK... si dupa aia am putut sa accesez Balanta.
Dar ma intreb daca nu s-a stricat ceva pe acolo, poate trebuie iar sa reinstalez...
Deocamdata pare sa mearga totul OK. Dar e OK?
Am intampinat aceeasi problema cu balanta. Am lansat programul "ca administrator" (adica din Windows cu drept de administrator).
Atunci a vrut sa instaleze Firebird ODBC driver 2.0.5.156 (x64)... am dat OK.
Dar in timpul instalarii a aparut eroarea: "File access is denied" pentru un anumit fisier localizat in folderul saga c.3.0\0001_arh_21-11-2024\saft_furnizori.dbf 1705
Am dat OK si a mai dat eroarea "The directory is not empty. 1962". Am dat iar OK... si dupa aia am putut sa accesez Balanta.
Dar ma intreb daca nu s-a stricat ceva pe acolo, poate trebuie iar sa reinstalez...
Deocamdata pare sa mearga totul OK. Dar e OK?