Buna seara,
La o gestiune global valorica,este bine daca fac analitice: 461.sgr-metal;461.sgr-sticla;461.sgr-plastic?
Colectarea este manuala si Returo face factura pe aceste categorii.
Initial,am facut analitice pentru fiecare tip de ambalaj si capacitate,asa cum spune in Hot.1074/2021,dar sunt prea multe analitice, rulajul este prea mare(la un mag,alimentar) si pierd prea mult timp.
Multumesc!
Ambalaje SGR
Re: Ambalaje SGR
Buna ziua,
in legatura tot cu garantiile SGR,poate imi raspunde cineva:cum inregistrez(din intrari sau iesiri,reg.de casa-ce tip de operatiune),ambalajele restituite de clienti pers.fizice,achitate cu disp.de plata,astfel incat sa le pot inregistra pe analitice.Ele nu sunt cuprinse in raportul Z.
Va multumesc mult!
in legatura tot cu garantiile SGR,poate imi raspunde cineva:cum inregistrez(din intrari sau iesiri,reg.de casa-ce tip de operatiune),ambalajele restituite de clienti pers.fizice,achitate cu disp.de plata,astfel incat sa le pot inregistra pe analitice.Ele nu sunt cuprinse in raportul Z.
Va multumesc mult!
Re: Ambalaje SGR
Buna ziua
Nu vad rostul la analitice pe 461, deoarece aveti situatia ambalajelor , in care se vede clar ce tip de ambalaj aveti.
Ambalajele de la clienti eu le bag pe intrari , iar la tip pun N ( operatiuni neimpozabile ).
Nu vad rostul la analitice pe 461, deoarece aveti situatia ambalajelor , in care se vede clar ce tip de ambalaj aveti.
Ambalajele de la clienti eu le bag pe intrari , iar la tip pun N ( operatiuni neimpozabile ).