achizitionare alta licenta

kulcsarc

achizitionare alta licenta

#1 Mesaj de kulcsarc »

Buna ziua,
Am deja o licenta pentru firma la care lucrez si doresc sa achizitionez o alta licenta pentru firma proprie.
Trebuie sa o fac pe alta adresa de mail?

herganiec

Re: achizitionare alta licenta

#2 Mesaj de herganiec »

nu, te loghezi in contul care il ai pe SAGA si achizitionezi inca una.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

balazse

#3 Mesaj de balazse »

Pentru KulcsarC
Daca userul de acum este pentru una dintre firme, atunci cel mai bine este sa completezi formularul (https://www.sagasoft.ro/formular-licente.php) de comanda si soliciti proforma pe firma noua.

tachei473

#4 Mesaj de tachei473 »

Salut,
Daca am o licenta Saga C si vreau sa iau una Saga PS ,tot pe numele meu,primesc vreo reducere ?

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

intrati in contul dvs, si incercati sa achizitionati licenta. o sa va apara acolo direct pretul ( cu sau fara reducere)
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

miclausm382

#6 Mesaj de miclausm382 »

balazse scrie: Mie Mai 15, 2024 4:15 pm Pentru KulcsarC
Daca userul de acum este pentru una dintre firme, atunci cel mai bine este sa completezi formularul (https://www.sagasoft.ro/formular-licente.php) de comanda si soliciti proforma pe firma noua.
Am incerc si eu si tot pe srl imi face unde completez pe ce firma sa imi fac achizitia?

Scrie răspuns