Diferente CAS si CASS pentru un pensionar

boerus582

Diferente CAS si CASS pentru un pensionar

#1 Mesaj de boerus582 »

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o speta intrucat nu stiu daca este bine.
Un angajat se pensioneaza la limita de varsta in cursul lunii noiembrie, ii fac un contract nou si bifez pensionar. De ce imi calculeaza programul diferente la CAS si CASS? CIM este pe 8 ore cu salar brut de 6250 lei functie de baza, suntem firma de constructii. Este corect sa calculeze aceste diferente? Multumesc!

herganiec

Re: Diferente CAS si CASS pentru un pensionar

#2 Mesaj de herganiec »

nu cred ca e de la el.. fa un test separat doar cu el singur pe o firmă test si o sa vezi pe recapituatie salarii exact cât și cum calculează.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

boerus582

#3 Mesaj de boerus582 »

herganiec scrie: Mie Dec 18, 2024 8:13 pm nu cred ca e de la el.. fa un test separat doar cu el singur pe o firmă test si o sa vezi pe recapituatie salarii exact cât și cum calculează.
Multumesc! Aveti dreptate, nu este de la el. Nu era bifat la un contract de 4 ore "baza contributii egala cu salariul".

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

:idea: :)
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Aveți aici descrisă modalitatea de identificare a celor la care se calculează acele diferențe - https://www.sagasoftware.ro/diferente-cascass-cum-sa-identificati-de-unde-provin/
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns