Buna ziua,
as avea nevoie de ajutor in rezolvarea urmatoarei probleme: pana la 31.12.2024, pentru furnizori si clienti, am folosit doar conturile sintetice 401, respectiv, 4111. De la 1 ianuarie 2025 as dori sa trec la folosirea analiticelor pe partener (ex: 401.0001, 4111.0001). Are cineva vreo idee cum as putea face acest lucru? Mentionez ca am trecut pe client-server, mod server.
modificare conturi sintetice in analitice pe partener
Re: modificare conturi sintetice in analitice pe partener
Prima dată creezi anliticele cu numele furnizorului sau clientului după caz.
apoi trebuie să înregistrezi în intrari respectiv ieșiri.. facturile neachitate aflate în sold pt fiecare furnizor/client la 31.12.2024.
apoi stonezi facturile din sintetic la 401 respectiv 4111.
apoi trebuie să înregistrezi în intrari respectiv ieșiri.. facturile neachitate aflate în sold pt fiecare furnizor/client la 31.12.2024.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Multumesc frumos! Problema este ca sunt multe, multe facturi in sold la 31.12.2024. Speram sa existe o metoda mai usoara.
Mai are cineva vreo idee, va rog?
Dacă am preluat o baza de date care are conturile la furnizori 401.00xx și doresc sa schimb în 401.numefurnizor cum procedez ? Am înțeles ca dacă fac asta din ecranul furnizori îmi dublează întrările.herganiec scrie: ↑Joi Ian 09, 2025 2:34 pm Prima dată creezi anliticele cu numele furnizorului sau clientului după caz.
pt aceasta operatie... mergi la administrare, intretinere BD, modificare coduri ... la cont contabil... cod ACTUAL completezi 401.00xx iar cod NOU 401.numefurnizor. pe rand pentru toate conturile care le modifici.
Inainte faci o salvare baza de date.
Inainte faci o salvare baza de date.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”