Buna ziua ma puteti ajuta am depus D100 pentri 1% impozit micro, in recipisa am eroare: oblig1 cod 121 scadenta=25.06.2025 EROARE regula , scadenta ar fi trebuit sa fie 25.01.2025
Va rog sa ma ajutati unde am gresit am modificat data de 25.01.2025 dar toto imi da eroare.... sa mai astept poate actualizarea D100
multumesc
debifați la dată, faceți (apăsați) actualizare acolo în dreapta sus. va pune el data... și generați pdf. La mine a mers așa.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Buna ziua,.la un SRL micro cu impozit pe profit se depune D100 sau numai D101 la anul 2024? , pana la 30.09.2024 am depus D100 cu zero ,a realizat pierdere. Multumesc ,
Buna ziua, va rog mut sa ma ajutati: am o societate unde administratorul vrea sa achizitioneze un autoturism , apoi sa organizeze o tombola penru salariatii fideli care pot primi aceast autoturism din societate, ma ajutati cu omonografie contabila.Mentionez ca nu am mai avut o situatie de acest gen.
multumesc tare mult