Facturi Bolt
-
Facturi Bolt
Buna ziua.
Facturile emise de Bolt in numele clientului sunt preluate in Saga fara adresa beneficiarului persoana fizica. In momentul transmiterii facturii in e-factura (incepand cu 01.01.2025) primesc mesajul "eroare de depunere sau generare"...."Completati localitatea in adresa clientului". Stiti cumva cum pot rezolva aceasta problema, sunt sute, de facturi la importul din fisierul csv bolt. Multumesc!
Facturile emise de Bolt in numele clientului sunt preluate in Saga fara adresa beneficiarului persoana fizica. In momentul transmiterii facturii in e-factura (incepand cu 01.01.2025) primesc mesajul "eroare de depunere sau generare"...."Completati localitatea in adresa clientului". Stiti cumva cum pot rezolva aceasta problema, sunt sute, de facturi la importul din fisierul csv bolt. Multumesc!
Re: Facturi Bolt
Facturile emise de Bolt în numele clientului trebuie trimise de Bolt. Bolt poate emite facturi în numele unui terț doar în baza unui acord scris. Și dacă le emite, atunci Bolt are obligația de a le trimite în e-factura.
Facturile au adresa clientului completată?!
Facturile au adresa clientului completată?!
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna seara !
Am aceeasi problema . Care este rezolvarea? Multumim !
Am aceeasi problema . Care este rezolvarea? Multumim !
Nu Bolt trimite facturile in e-factura ... firma din Romania in numele careia Bolt-ul emite facturi catre pasageri
sararug - emitentul facturii trebuie să trimită în e-factura, iar dacă există convenție scrisă între Bolt și firma ce prestează serviciile de ride sharing există o prevedere prin care Bolt emite în numele lui factura, atunci Bolt trebuie să o trimită.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Nici Bolt nici Uber nu trimite facturile in E-factura, decat daca sunt imputerniciti in mod expres sa o faca.
Buna dimineata !
Am rezolvat printr-o actualizare a programului.
Am rezolvat printr-o actualizare a programului.
-
Confirm și eu că actualizarea a rezolvat problema cu localitatea. Într-o zi am stat să adaug localitatea la vreo 200 de clienți...
-
Bună ziua, de unde se preia fișierul cu facturile emise de uber/bolt care trebuie urcat în Saga?
-
Buna ziua,
Nu am reusit nici acum sa rezolv problema adresei beneficiarului dupa importul fisierului csv in saga. Cum ati procedat va rog. Multumesc
Nu am reusit nici acum sa rezolv problema adresei beneficiarului dupa importul fisierului csv in saga. Cum ati procedat va rog. Multumesc
Buna ziuastefanicar scrie: ↑Sâm Ian 18, 2025 2:26 pm Buna ziua,
Sus in ecranul de import ai Judet prestabilit, il selectezi acolo si toti clienti care nu au judet le aloca acel judet.
Buna ziuatomaa444468 scrie: ↑Sâm Ian 18, 2025 6:47 am Bună ziua, de unde se preia fișierul cu facturile emise de uber/bolt care trebuie urcat în Saga?
De pe platforma celor de la Uber si Bolt.
-
Judetul l-am preluat, localitatea nu este completata si nu pot transmite facturile in SPV. Pana acum am completat manual denumirea localitatii pt fiecare client dar sunt foarte multe facturi.
Buna seara
In fereastra de import aveti sus localitatea implicita, o treceti si se preia automat pentru toti clienti care nu o au trecuta si merge trimis si in SPV, eu asa fac.
In fereastra de import aveti sus localitatea implicita, o treceti si se preia automat pentru toti clienti care nu o au trecuta si merge trimis si in SPV, eu asa fac.