Declaratia 100
-
Re: Declaratia 100
Buna ziua,stie cineva de ce nu pot valida declaratia 100 la trim4 2024?,da eroare la pozitia cu scaenta.
Multumesc o zi buna
Multumesc o zi buna
scadenta dec 100 la trim 4 2024 este 25.06.2025
Buna ziua,
Am aceiasi problema, cu toate ca am trecut corect data scadentei.
Am aceiasi problema, cu toate ca am trecut corect data scadentei.
Nu este actualizata declaratia la anaf pt impozitul scadent 25.06.2025. De ce atata graba?
-
Buna dimineata multumesc frumos
-
Bună seara
Am societate plătitoare impozit profit. Am vrut să generez D100 ptr obligația 103 plăți anticipate impozit profit , am dat actualizare date însă nu se încarcă. Nu înțeleg de ce? Pana acum in 2024 la fiecare trimestru s-a generat. Poate mă puteți ajuta. Mulțumesc!
Am societate plătitoare impozit profit. Am vrut să generez D100 ptr obligația 103 plăți anticipate impozit profit , am dat actualizare date însă nu se încarcă. Nu înțeleg de ce? Pana acum in 2024 la fiecare trimestru s-a generat. Poate mă puteți ajuta. Mulțumesc!
Aplicați prin opțiune declararea de plăți anticipate?!
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
la imp pe prof decl este 101 parca asa stiu eu , la 25.01 trebuie sa depun decl 100 ptr imp chirii sau alte tipuri de venituri !!
la imp pe venit se fol decl. 100 cum depun? ca am o obligatie la chirii la 25.01 si o obl;igatie la imp pe venit la 25.06 ( daca se mentine derogarea ) !! Deci cum depun?
la imp pe venit se fol decl. 100 cum depun? ca am o obligatie la chirii la 25.01 si o obl;igatie la imp pe venit la 25.06 ( daca se mentine derogarea ) !! Deci cum depun?
Cum adică - cum depun?
Fie le declarați în aceeași declarație, fie depuneți două declarații 100. Una acum pentru impozitul pe chirii, dividende și orice altceva decât impozit venit micro sau impozit pe profit și una, ulterior pentru impozit pe venit microîntreprinderi.
Deja avem vreo 2 sau 3 ani de când avem aceeași situație. Ai zice că oamenii țin mine. Surprinzător nu.
Fie le declarați în aceeași declarație, fie depuneți două declarații 100. Una acum pentru impozitul pe chirii, dividende și orice altceva decât impozit venit micro sau impozit pe profit și una, ulterior pentru impozit pe venit microîntreprinderi.
Deja avem vreo 2 sau 3 ani de când avem aceeași situație. Ai zice că oamenii țin mine. Surprinzător nu.
Buna ziua, am depus d100 pentru decembrie 2024, impozit pe chirii. Am primit recipisa cu urmatoarea eroare: Exista erori tehnice de validare.
Stie cineva care ar fi problema? La depunerea d100 pentru Noiembrie nu a dat eroare.
Stie cineva care ar fi problema? La depunerea d100 pentru Noiembrie nu a dat eroare.
Este de la ANAF problema. Luați legătura cu ei.