Nu gasesc numar de suport si chatul nu merge
Nu gasesc numar de suport si chatul nu merge
Incerc sa va contactez dar se pare ca aveti o problema si chatul nu mai apare dupa ce ma loghez.
Aveti un numar de suport?
Aveti un numar de suport?
Re: Nu gasesc numar de suport si chatul nu merge
Intrați pe site și așteptați puțin - chatul se încarcă, dar durează puțin.
SAGA nu mai are suport telefonic. Fie pe chat fie prin mail.
SAGA nu mai are suport telefonic. Fie pe chat fie prin mail.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Am intrat pe site de 15 minute, nu s-a incarcat nimic. Ca sa fiu sigur, am intrat si de pe un alt computer cu alt browser. Acelasi rezultat...
La mine se încarcă în maxim 20 de secunde
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
SAGA Asistent Virtual: https://secure.livechatinc.com/customer/action/open_chat?license_id=18768180
-
stancuf411
buna ziua.nu pot face 406 pt ong
Conturi care nu se regasesc in planul de conturi reglementat prin acte normative
455 nu poate fi sters pentru ca a fost utilizat
4551 nu poate fi sters pentru ca a fost utilizat
Conturile utilizate care nu exista in planul de conturi reglementat pot fi comutate pe conturile corecte din ecranul 'Intretinere BD', pagina 'Modificare coduri', pozitia 'Modificare cont contabil'
Conturi care nu se regasesc in planul de conturi reglementat prin acte normative
455 nu poate fi sters pentru ca a fost utilizat
4551 nu poate fi sters pentru ca a fost utilizat
Conturile utilizate care nu exista in planul de conturi reglementat pot fi comutate pe conturile corecte din ecranul 'Intretinere BD', pagina 'Modificare coduri', pozitia 'Modificare cont contabil'
- balazse246
La ONG nu exista conturile mentionate, deci miscarile de pe acel cont trebuiesc mutate pe alt cont.
Tva schimbat dce la 9 la 21 % Fotovoltaice
Buna ziua,tot TV-ul de 9% mi s-a modificat in 11%.Componentele fotovoltaice vor trece la 21%.Cum putem face modificarea?
intra si modifici manual.
- balazse246
Pentru medesanl
Nu se modifica de la sine, l-ai modificat tu.
Pentru bunurile pentru care se modifica de la 9% la 21% (in loc de 11%), poti sa creezi la grupe, o grupa pentru articole care sa il importi pentru articolele dorite (pe baza unui fisier excel), dupa care poti face o filtrare dupa acea grupa de produse si sa faci modificarea cotei.
Daca ii prea complicat, ramane sa modifici manual, asa cum a mentionat grecue996.
Nu se modifica de la sine, l-ai modificat tu.
Pentru bunurile pentru care se modifica de la 9% la 21% (in loc de 11%), poti sa creezi la grupe, o grupa pentru articole care sa il importi pentru articolele dorite (pe baza unui fisier excel), dupa care poti face o filtrare dupa acea grupa de produse si sa faci modificarea cotei.
Daca ii prea complicat, ramane sa modifici manual, asa cum a mentionat grecue996.
Dacă am laptopul blocat cu BIT LOKER KEY si descarc programul Saga in alt dispozitiv cum pot întra in posesia arhivei?
Arhiva la ce? Aveti cont sagaweb ?
Daca pe acel laptop aveati baza de date si nu aveti copie de sigranta la ea in alta parte, nu mai aveti de unde decat din acel laptop sa recuperati datele.
Daca pe acel laptop aveati saga client la un alt server sau la saga web, e suficient sa instalati saga in alt pc si sa configurati legaturile catre bazele de date din server sau din sagaweb. Doar va trebui sa anulati licenta pt. acel laptop blocat, din portalul saga si sa reactivati licenta pe noul pc.
Daca pe acel laptop aveati baza de date si nu aveti copie de sigranta la ea in alta parte, nu mai aveti de unde decat din acel laptop sa recuperati datele.
Daca pe acel laptop aveati saga client la un alt server sau la saga web, e suficient sa instalati saga in alt pc si sa configurati legaturile catre bazele de date din server sau din sagaweb. Doar va trebui sa anulati licenta pt. acel laptop blocat, din portalul saga si sa reactivati licenta pe noul pc.
-
iamandacher
Buna ziua,
Daca am efectuat ultima actualizare( reges) dar nu doresc sa transmit din saga, accesez butonul anulare conexiune , insa nu este functional. Ce pasi sunt necesari pentru a putea opera pe registrul vechi?
Daca am efectuat ultima actualizare( reges) dar nu doresc sa transmit din saga, accesez butonul anulare conexiune , insa nu este functional. Ce pasi sunt necesari pentru a putea opera pe registrul vechi?
Click dreapta pe Reges.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”