probleme cu CNP persoane fizice
probleme cu CNP persoane fizice
Buna ziua. Am o societate de servicii funerare care intocmeste facturi pentru persoane fizice. Cand inregistrez persoana trec CNP -ul e ok, cand vizualizez factura apare cnp-ul dar cand imprimez ca trebuie sa dau la omul respectiv pentru incasarea sumei de la casa de pensii nu mai apare pe factura tiparita CNP - ul numai 13 zerouri si pe e-factura apare 13 zerouri. Care ar fi posibiltatea sa apare cnp-ul pe factura format hartie care depune la Casa de pensii si pe e-factura nu zerouri. Pana acuma am facut pe format de hartie ok si in declaratia 394 a aparut CNP-ul corect. Aveti pareri cu sa fac ca la casa de pensii trebuie cnp.
-
Re: probleme cu CNP persoane fizice
Este bine asa.Facturile se pot trimite si cu 13 de 0.Intrebare:A,ti optat d.voastra sa trimiteti facturile in SPV?Cunosc o firma care are acest caen,ca al d.voastra ,a intrebat la Casa de Pensii si i-a spus sa faca facturile tot pe hartie ca se incadreaza la exceptii...E vorba de Casa de Pensii Pitesti.N-o fi o lege pt.toti?Va multumesc daca imi raspundeti!
-
buna seara. Am transmis prin saga in spv facturi persoane fizice cu cnp adresa tot. In saga imi da si id de transmitere, cand verific in spv daca fact a fost trimisa totul e ok, doar ca la raspuns fact imi spune urmatorul mesaj:
Factura cu id_incarcare=4641297303 nu poate fi comunicatÄ cÄtre destinatar (BT-47 â lipsÄ identificator) VÄ informÄm cÄ aveÈi obligaÈia transmiterii facturii cÄtre destinatar, în conformitate cu prevederile art. 10^1, alin. 4 din OUG nr. 120/2021
CE FAC?
Factura cu id_incarcare=4641297303 nu poate fi comunicatÄ cÄtre destinatar (BT-47 â lipsÄ identificator) VÄ informÄm cÄ aveÈi obligaÈia transmiterii facturii cÄtre destinatar, în conformitate cu prevederile art. 10^1, alin. 4 din OUG nr. 120/2021
CE FAC?
-
Gasiti raspunsul in linkul de mai jos, daca il deschideti intr-o fila noua!
https://forum.sagasoft.ro/viewtopic.php?p=322243&hilit=BT+47+%C3%A2%C2%80%C2%93+lips%C3%84%C2%83+identificator#p322243
https://forum.sagasoft.ro/viewtopic.php?p=322243&hilit=BT+47+%C3%A2%C2%80%C2%93+lips%C3%84%C2%83+identificator#p322243
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!