Buna ziua, am avut pe un calculator o licenta de la dvs care a expirat si vreau sa folosesc o alta licenta pe care o am intr-un leptop si s-o mut in acest calculator unde nu mai am licenta.Cum procedez?
Va multumesc!
mutare licenta de pe un calculator(unde nu este folosita) intr-un calculator unde a expirat licenta
-
Re: mutare licenta de pe un calculator(unde nu este folosita) intr-un calculator unde a expirat licenta
1.pe calculator unde a expirat licenta, completati la inceput user si parola care le aveti primite cu licenta (pentru laptop).
2.notati codul de identificare.
3.intrati la sagasoft.ro vă logati in dreapta sus, cu user si parola care le aveti primite cu licenta (pentru laptop).
4.apasati pe linia de licenta neexpirata (Anulare) dreapta jos. raspundeti cu da.... la ce intreaba
5.completati codul de identificare de la 2 si salveaza.. va genereaza un cod de activare nou care il introduceti la pct.1
Succes.
2.notati codul de identificare.
3.intrati la sagasoft.ro vă logati in dreapta sus, cu user si parola care le aveti primite cu licenta (pentru laptop).
4.apasati pe linia de licenta neexpirata (Anulare) dreapta jos. raspundeti cu da.... la ce intreaba
5.completati codul de identificare de la 2 si salveaza.. va genereaza un cod de activare nou care il introduceti la pct.1
Succes.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Re: mutare licenta de pe un calculator(unde nu este folosita) intr-un calculator unde a expirat licenta
hmm ... codurile de identificare vechi.. pot fii reutilizate?
sau nu se pot reintroduce in timpul unei licente curente
(pe mine m-a ajutat o operatoare cca 2-3 ani in urma... sa reintroduc un cod ID vechi in pe perioada unei licente active... o "tehnicalitate" cu un server)
sau nu se pot reintroduce in timpul unei licente curente
(pe mine m-a ajutat o operatoare cca 2-3 ani in urma... sa reintroduc un cod ID vechi in pe perioada unei licente active... o "tehnicalitate" cu un server)
- balazse246
Codul de identificare este un cod unic pentru fiecare calcualtor in parte.
Daca renunti sa nu mai folosesti licenta activa pe un anumit calculator si vrei sa il utilizezi pe altul (chiar daca pe aceasta a existat candva deja o licenta), atunci procedezi cum a descris herganiec, doar ca pe acea licenta nu vei mai putea revenii pe vechiul pc.
Daca renunti sa nu mai folosesti licenta activa pe un anumit calculator si vrei sa il utilizezi pe altul (chiar daca pe aceasta a existat candva deja o licenta), atunci procedezi cum a descris herganiec, doar ca pe acea licenta nu vei mai putea revenii pe vechiul pc.
-
Buna ziua,
Am o licenta multipla cu 5 useri.
Un user este pe un calculator nefolosit.
Cum fac sa o dezinstalez pe calculatorul vechi si sa o instalaez pe alt calculator?
Multumesc
Am o licenta multipla cu 5 useri.
Un user este pe un calculator nefolosit.
Cum fac sa o dezinstalez pe calculatorul vechi si sa o instalaez pe alt calculator?
Multumesc
Faceti ca si pana acuma, numai ca nu mai stati sa scrieti coduri ID si alte numere. Poate ca ar trebui un filmulet tutorial.
Instalati in calculatorul nou si la activare completati userul si parola saga. Daca exista licenta noua libera (fara ID activare licenta completata) atunci ar trebui sa se activeze licenta pe respectivul calculator.
Daca spune ca nu exista licenta (pt. noul calculator) va trebui sa actualizati/reactivati licenta pe vechiul calculator in cauza (completati userul si parola) si dupa reactivare daca apasati Ajutor > Despre...
apar ID-urile licentei in caseta (noul tip de licentiere). Va duceti in contul saga si identificati acele ID-uri si sa apasati pe Anuleaza. Astfel eliberati acea licenta pentru noul calculator. Repetati activarea pe noul calculator.
Instalati in calculatorul nou si la activare completati userul si parola saga. Daca exista licenta noua libera (fara ID activare licenta completata) atunci ar trebui sa se activeze licenta pe respectivul calculator.
Daca spune ca nu exista licenta (pt. noul calculator) va trebui sa actualizati/reactivati licenta pe vechiul calculator in cauza (completati userul si parola) si dupa reactivare daca apasati Ajutor > Despre...
apar ID-urile licentei in caseta (noul tip de licentiere). Va duceti in contul saga si identificati acele ID-uri si sa apasati pe Anuleaza. Astfel eliberati acea licenta pentru noul calculator. Repetati activarea pe noul calculator.
-
Licenta cu mai multi user nu are posibilitate de "anulare" doar pentru un user.
Anulez pentru toti si apoi instalatez la toti?
Anulez pentru toti si apoi instalatez la toti?
Nu cunosc acest termen.
Licentele sunt petru Pc-uri fizice (sau anumite tipuri de masini virtuale), (dispozitive cum apar in Licenta.txt) cu windows instalat.
Licentele trebuie sa fie diferite. Cele care apar pe factura. Chestia cu acelasi numar la licenta si pe stocuri si pe conta, personal, mi se pare o "anomalie", avand in vedere ca se pot achizitiona si separat.
Insa la ID activare licenta ar trebui sa se inteleaga mai usor. Pentru respectiva licenta xxxx (din factura) exista sau nu cod de activare. Daca exista, nu mai pot activa in alta parte si deci trebuie sa anulez ca sa refolosesc licenta (doar o singura data pe durata licentei conform punctului 9.2 din Licenta.txt).