Probleme la actualizare

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
codreai715

Probleme la actualizare

#1 Mesaj de codreai715 »

Buna ziua!
Am actualizat softul la ultima versiune si nu mai am istoric cu facturile.
Dau cautare un client, imi afiseaza toate facturile in fereastra de cautare, daca vreau sa accesez una din facturi nu imi afiseaza niumic.
Cum pot rezolva problema?
Multumesc!

ciucam288

Re: Probleme la actualizare

#2 Mesaj de ciucam288 »

inchideti si redeschideti saga, dati click pe interval si alegeti o data mai veche in interval...

codreai715

#3 Mesaj de codreai715 »

Am incercat.
Tot nu vad facturile mai vechi
In partea de inceput am istoric de facturi numai din 30.09.2024... pana la ultima factura emisa

dobricaf

#4 Mesaj de dobricaf »

Dati click pe primul rand din ecranul principal, in bara de meniu, acolo unde scrie Interval.
Se va deschide in dreapta o ferestra in care puteti modifica intervalul de operare, Apoi o sa va apara aceasta modificare si in bara de meniu. In acest interval veti avea acces la toate informatiile.

ciucam288

#5 Mesaj de ciucam288 »

Dvs. nu explicati corect ce situatie intalniti... facturile de unde ? intrari .. iesiri.. e-factura?
Pe da alta parte... recomand ca de la versiunea 583 de anul acesta ... recomand ca toata lumea sa actualizeze cu kitul complet de saga SetupC.exe din butonul de descarcare de pe siteul Saga.
Deci, mai incercati odata instalarea saga complet peste cel vechi. Binenteles faceti backup mereu.

negutescue

#6 Mesaj de negutescue »

Buna ziua!am urmatoarea situatie:am vrut sa actualizez versiunea 583 la saga C din Actualizare automata si mi-a dat un mesaj de la antivirus , apoi iconita saga a disparut total.nu gasesc nici in radacina Sc.exe. ce pot face?

iosiff

#7 Mesaj de iosiff »

descarcati versiunea completa si instalati peste direcorul Saga.

balazse246

#8 Mesaj de balazse246 »

Pentru negutescue
Sa nu uiti ca antivirusul sa il setezi ca sa excluda programul Saga de la verificare.

negutescue

#9 Mesaj de negutescue »

Multumesc!am rezolvat!

barboloviciuv

#10 Mesaj de barboloviciuv »

Buna ziua!
Mi-am reinoit certificatul digital, a fost actualizat in spv, pot sa intru in contul SPV cu certificatul digidal, am descarcat ultima versiune saga, dar nu pot transmite facturi, prin eFactura, in SPV, iar mesajele sunt:
- codul fiscal 21845520 nu are asociat un cont de acces in SPV, iar daca aleg optiunea "genereaza cod de acces", apare:
- nu exista nici un CIF pentru care sa aveti drept in SPV;
- certificatul nu este inrolat in SPV pentru transmiterea eFactura;
- conexiunea cu SPV nu a fost realizata. Facturile nu se vor transmite in SPV si nu se vor primi raspunsurile.
Ce se poate face?

ciucam544

#11 Mesaj de ciucam544 »

Asteptati pana a 2a zi de la reinnoire.

draganc157

#12 Mesaj de draganc157 »

Buna ziua! aveti idee, de ce dupa ultima actualizare , ma scoate din program atunci cand fac o factura la un client, uneori de doua ori pana fac o factura?
Multumesc

herganiec

#13 Mesaj de herganiec »

descărcați tot programul și instalați complet. de aici https://www.sagasoft.ro/
apoi mergeți la înretinere BD, verificare și parcurgeți pașii de sus în jos.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

paturcai

#14 Mesaj de paturcai »

Cu scuzele de rigoare, in continuarea explicatiei lui HerganieC, trebuie sa stim sigur ca acolo unde ati instalat actualizarea ati instalat-o cum trebuie.
Sfatul lui HerganieC este corect: descarcati programul si instalati-l EXCAT IN LOCUL IN CARE ati instalat prima data programul. Nu in alta parte.
Exemplu:
Cand dati dublu click pe SAGA C.exe programul va ofera o cale de instalare C:\SAGA C 3.0
Poate dumneavoastra ati instalat programul (cunosc un astfel de caz) in C:\Program Files\SAGA C 3.0 (gresit de altfel)
Verificati cu atentie unde anume duce SAGA instalarea. Daca vi se pare ca SAGA (la instalare) se duce pe campii, dati click pe calea de instalare si modificati asa cum stiti ca este bine si corect!
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

draganc157

#15 Mesaj de draganc157 »

herganiec scrie: Mar Oct 21, 2025 3:06 pm descărcați tot programul și instalați complet. de aici https://www.sagasoft.ro/
apoi mergeți la înretinere BD, verificare și parcurgeți pașii de sus în jos.
multumesc

Scrie răspuns