casierie centrala

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
ripanua

casierie centrala

#1 Mesaj de ripanua »

buna ziua,
societate cu 5 puncte de lucru si 5 casierii .poate administratorul sa detina asa zisa casa centrala in care sa colecteze banii ,seara, din cele 5 pentru a depunde in banca sau a face plati la bugetul de stat, contibutii, tva, impozit, care se calculeaza la nivel de societate?
multumesc!

ionpaturca

Re: casierie centrala

#2 Mesaj de ionpaturca »

Nimeni nu va conditioneaza legat de organizarea interna privind activitatea de casierie.
Tot ce trebuie sa faceti este ca maxim de ore sa nu detineti mai multi bani (cumulat de la toate casieriile) in caseria centrala decat este prevazut in plafonul legl.

monicap533

#3 Mesaj de monicap533 »

ripanua scrie: Lun Feb 03, 2025 10:24 am buna ziua,
societate cu 5 puncte de lucru si 5 casierii .poate administratorul sa detina asa zisa casa centrala in care sa colecteze banii ,seara, din cele 5 pentru a depunde in banca sau a face plati la bugetul de stat, contibutii, tva, impozit, care se calculeaza la nivel de societate?
multumesc!
Buna ziua
Eu asa lucrez cu toate societatile. In sold casa din punctul de lucru imi raman doar banii pe care casierul ii incarca zilnic in casa de marcat ( bani de marunt )

ripanua

#4 Mesaj de ripanua »

ionpaturca scrie: Mar Feb 04, 2025 10:00 am Nimeni nu va conditioneaza legat de organizarea interna privind activitatea de casierie.
Tot ce trebuie sa faceti este ca maxim de ore sa nu detineti mai multi bani (cumulat de la toate casieriile) in caseria centrala decat este prevazut in plafonul legl.
multumesc!
adica, cumulat sa nu depasesc 50 000 lei/zi? eu gandeam ca-mi da voie la fiecare in parte max 50 000lei.

ionpaturca

#5 Mesaj de ionpaturca »

NU
Nu va da voie.

Scrie răspuns