Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu o problema: nu gasesc unde as putea bifa "cu operatii in valuta" pentru a putea factura pe baza unui pret exprimat in valuta. In ecranul de configurare nu este.
Multumesc!
optiunea cu operatii in valuta
Re: optiunea cu operatii in valuta
Am gasit raspunsul.
Totusi, problema mea e, ca nu reusesc sa obtin factura cu pretul calculat la cursul euro pe care l-am introdus, ci apare la pretul de vanzare inscris la articol, cu toate ca am bifat "valuta" la Articole.
Oare cu ce gresesc?
Multumesc!
Totusi, problema mea e, ca nu reusesc sa obtin factura cu pretul calculat la cursul euro pe care l-am introdus, ci apare la pretul de vanzare inscris la articol, cu toate ca am bifat "valuta" la Articole.
Oare cu ce gresesc?
Multumesc!
Buna seara!
Cum ati rezolvat preoblema cu preturile articolelor in valuta se poate sau nu se poate?
Cum ati rezolvat preoblema cu preturile articolelor in valuta se poate sau nu se poate?
Buna , eu am bifa pusa pt operatiuni cu valuta dar nu.mi face conversia.Trebuie sa.i caut si sa inscriu eu cursul BNR , stie cineva ?
Pune bifa la infovalutar.ro din intretinere baze de date>general
Ultima oară modificat Dum Mar 23, 2025 10:51 am de către pomparaus, modificat 1 dată în total.
-
Oare cum ati reusit? Noi avem o cafenea in aeroport si dorim sa folosim publine. Incasam atat in eur cat si in lei . Aveti idee cum se poate ?